Wulff & Partnere styrker teamet med erfaren erhvervsmægler

Der er god gang i boligbranchen. Derfor vælger Wulff & Partnere nu at hente nye, lokale kræfter ind og har pr. 1. april 2021 ansat Lasse Broberg. Lasse Broberg kommer fra en stilling som erh­vervsmægler ved ejendomsmæglerkoncernen EDC Poul Erik Bech, hvor han har haft særligt fokus på formidling af erhvervsejendomme.

Wulff & Partnere glæder sig til samarbejdet med Lasse Broberg, der i sin stilling får mulighed for at prøve kræfter med både erhvervs- og bolig­markedet.

”Vi ønsker at styrke virksomhedens kompetencer og kapacitet inden for formidling af såvel bolig- som erhvervsopgaver. Lasse Broberg har med sin baggrund som erhvervsmægler, sit lokale netværk og store lokalkendsk­ab det rette fundament til opgaven, og vi ser frem til både den brede kontaktflade og ekstra energi, som Lasse uden tvivl vil bringe med ind i virksomheden,” fortæller Peter Wulff, indehaver af Wulff & Partnere.

Hvor Peter Wulff har mere end 30 års erfaring som ejendomsmægler og valuar, har 30-årige Lasse Broberg været i ejendomsbranchen knap så mange år. Men han har altid haft salg, rådgivning og den gode kundere­lation som omdrejningspunktet. Som 19-årig flyttede han fra Viborg til København til et job i tøjbranchen, inden han tog fat på uddannelsen til administrationsøkonom og efterfølgende en akademiuddannelse i finansiel rådgivning, som han afslutter til sommer.

 

Fra landsdækkende koncern til lokale kompetencer

Lasse Broberg har altid været fascineret af ejendomsbranchen og pro­cesserne lige fra vurdering til salg og overdragelse. Efter 2,5 år som er­hvervsmægler i den landsdækkende ejendomskæde EDC Poul Erik Bech glæder han sig til næste skridt i sit karriereforløb og til at prøve kræfter med boligmarkedet som en del af en uafhængig og lokalt forankret virk­somhed.

”Jeg glæder mig til at udvikle mine kompetencer og til at lære af det kompetente team ved Wulff & Partnere om den særlige proces, det er, når menne­sker træffer de store beslutninger i deres liv, der handler om bolig. Jeg glæder mig til at hjælpe mennesker med at finde deres drømmehus eller med at få solgt deres bolig og hjælpe dem godt og trygt videre,” fortæller Lasse Broberg.

Privat er Lasse Broberg født og opvokset på Viborg-egnen og er i dag bosat i Skals uden for Viborg.