BESTIL GRATIS SALGSOPLÆG

Dit hjem er forbundet med masser af minder. Måske købte du dit første spisebord, dit første maleri eller entrémøbel, da du flyttede ind i huset. Her voksede børnene op, lærte at cykle for første gang, malede carporten med farvekridt eller kastede sig rundt på havetrampolinen med de andre børn fra vejen. Mens du kæmpede med ukrudt, klipning af ligusterhækken eller mos i græsplænen. Historien om dit hjem begyndte sikkert for mange år siden, da du skrev under på købsaftalen med en rystende, men også stolt underskrift.

Nu skal du sælge. Og dermed siger du også farvel til et kapitel i dit liv og goddag til et nyt kapitel et andet sted. En anden families historie skal nu fylde boligen, og mange sælgere står med en lidt vemodig og underlig følelse, når de låser døren for sidste gang og afleverer nøglerne til mægleren.

Hos Wulff & Partnere kender vi alt til følelsen. Vi har prøvet det selv som privatpersoner og prøvet det endnu flere gange som ejendomsmæglere. Derfor ser vi det som en stor tillidserklæring at sælge din bolig. Netop fordi minderne, følelserne og lidt af sjælen følger med til de nye ejere – og alle boligejere ønsker, at netop deres bolig finder de rette, nye ejere. Det hjælper vi med – i respekt for forhistorien og med empati, interesse og forståelse. Vi glæder os til at tage ansvaret for dit boligsalg.