MARKEDSBOOSTER GIVER DIG FORSPRING PÅ BOLIGMARKEDET

Lad boligen finde køberne via intelligent digital annoncering.

Danskerne ændrer medievaner. Hvad gør du? De sociale medier, som f.eks. Facebook, Instagram, Twitter og Google, er de nye platforme, hvor din bolig også skal markedsføres. Med MarkedsBooster har vi samlet markedsføringen på de sociale medier i et intelligent og effektivt værktøj, som vil øge dine muligheder for succesfuldt salg betydeligt.

Hvordan virker det?

MarkedsBooster finder selv frem til mulige boligkøbere ved hjælp af en avanceret algoritme-søgning, der kombinerer din boligs data fra vores hjemmeside og data fra de sociale medier. På den måde hjælper MarkedsBooster med at øge hastigheden af din boligpræsentation til den helt rigtige målgruppe.

Automatisk intelligent markedsføring

Med MarkedsBooster udarbejdes en række forskellige annoncevarianter pr. bolig. Forskellige fotos og forskellige tekster i forskellige kombinationer. Systemet optimerer automatisk 24 timer i døgnet den tekst og de fotos, som giver den bedste respons og de rigtige købere.

 

 

Målgruppen for din bolig

MarkedsBooster supplerer markedsføring på vores hjemmeside, andre boligportaler og traditionel markedsføring i aviser. MarkedsBooster gennemgår markedet for mulige købere. Både aktive og passive boligkøbere bliver eksponeret og får vist din bolig i annonceringsperioden.