Køberrådgivning har givet os ro i maven

Det kan ofte være noget af en mundfuld, når man begiver sig ud på boligmarkedet. Et boligkøb er for de fleste mennesker den største økonomiske beslutning, som de kommer til at stå overfor i deres liv.

Især hvis du er førstegangskøber og dermed står over for dit første boligkøb, kan det føles ekstra overvældende og uoverskueligt. For hvad skal man egentlig være opmærksom på i junglen af begreber som finansiering, tilstandsrapport, forhandling med sælger, gennemgang af diverse juridiske dokumenter og købsaftale?

Undersøgelser viser, at otte ud af ti boligkøbere oplever usikkerhed og utryghed, når de står over for et boligkøb. Derfor kan det for mange være afgørende at have en professionel og uvildig rådgiver med sig i processen, som ikke også skal varetage sælgerens interesse.

 

"Det gav os en tryghed og ro i maven"

 

Det oplevede Emilie og Emil, da de stod for at skulle dels sælge deres gamle bolig og købe den nye. De valgte derfor at søge køberrådgivning hos Wulff & Partnere til deres huskøb.

”Vi fik en uundværlig støtte og god, professionel rådgivning af Wulff & Partnere. Alt det juridiske blev forklaret letforståeligt, og vi fik altid hurtigt svar, hvis vi havde nogle spørgsmål. Det gav os en tryghed og ro i maven,” fortæller Emilie og Emil.

Under forløbet var parret også ved at sælge deres eget hus, så der var en del ender at holde fast i, hvilket var til stor hjælp for parret. Her var der specielt ting i forhold til eksempel deadlines, binding og fortrydelsesret, vi hjalp med at forklare.

 

Emilie og Emil fik blandt andet hjælp til:

- Gennemgang af købsaftale og tilhørende dokumenter
- Rådgivning vedr. købsaftalens og dokumenternes indhold samt om køb af fast ejendom generelt, herunder udarbejdelse af et mødereferat.
- Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse til sælger
- Opfølgning vedr. uafklarede forhold samt rådgivning herom
- Opfølgning i forbindelse med handlens berigtigelse

Processen omkring bolighandel kan ofte virke uoverskuelig. Derfor er det for Wulff & Partnere vigtigst af alt, at gennemgangen af dokumenter er gennemskuelig. Vi sætter os i dit sted og oversætter det ofte komplekse og informationstunge fagsprog til et letforståeligt sprog.

 

Gode råd er guld værd

 

Den rette rådgivning kan både skabe tryghed, men kan også vise sig at være med til at spare dig for ubehagelige overraskelser og unødvendige økonomiske omkostninger.

Nogle af de ting, som du kan få hjælp til gennem køberrådgivning, er for eksempel:

 

  • Budget og finansiering

Hvad er dit rådighedsbeløb, og hvordan finansierer du boligen optimalt? Vi henviser dig til professionel rådgivning, budgetlægning og forhåndsgodkendelse til lån. Hvilken bolig giver dig mest værdi for pengene? Vi ser på dine individuelle forhold og finder en bolig, hvor du får mest valuta for pengene.

 

  • Dyrebare dokumenter

Har købsaftalen nogle forhold, der kan komme til at koste dyrt? Vi kender alle faldgruber og læser det med småt, så du undgår dyre overraskelser. Hvordan læser man en tilstandsrapport og et energimærke? Vi har ekspertisen og erfaringen til at vurdere karakterer, anmærkninger og de økonomiske konsekvenser af punkterne. Står der noget afgørende i tingbog og servitutter, i lokalplaner og foreningsvedtægter? Vi spotter de afgørende punkter, inden de belaster dig økonomisk.

 

  • Prisen på ejendommen

Alle boliger har en udbudspris og nogle gange en salgspris, som ligger under. Vi kender salgspriserne i Viborg og omegn og ved, hvordan man forhandler og finder en fælles løsning.

 

  • Skøde og refusionsopgørelse

Som køberrådgiver har vi naturligvis også stort kendskab og kompetence, når der skal skrives skøde, refusionsopgørelse – altid til en konkurrencedygtig pris. Prisen for vores ydelser afhænger af, hvad du ønsker at bruge os til. Denne investering kan være tjent hjem flere gange takket være vores rådgivning, og samtidig får du en ukompliceret, smidig og effektiv bolighandel med i købet.

 

Kontakt os allerede i dag og få et attraktivt tilbud på en eller flere af vores ydelser. Velkommen hos Wulff & Partnere.