Kærbyvej 6, Låstrup, 8832 Skals

Få fascinerende fjordudsigt og fabelagtig fauna!

Når du bevæger dig gennem det naturskønne område ved Hjarbæk Fjord og Simested Ådal og drejer ind ad den snoede vej gennem Låstrup, finder du denne hyggelige landsbyvilla. Villaen ligger så idyllisk placeret, at du hver dag kan nyde den skønne udsigt over fjorden og måske høre ørrederne slå med halen i Simested Å, der løber blot 200 meter fra ejendommen.

Løbende moderniseret med godt energimærke

Hyggelig stil, løbende moderniseret og masser af familievenlige kvadratmeter er nogle af denne villas karaktertræk. Villaen er opført i 1973, men er løbende opdateret. I 2010 blev stueplan gennemrenoveret med bl.a. nyt køkken og badeværelse, og der er etableret solcelleanlæg med batteri i højeste kvalitet. Villaen fremstår således i charmerende stil med bl.a. sprossede vinduer, loft til kip og synlige loftsbjælker på første sal, og i stueplan i moderniseret stand med materialevalg i en gennemgående og hyggelig stil, der falder helt i tråd med villaens idylliske beliggenhed.

Slå dig ned i Årets Lokalområde 2014

Låstrup er kendt for sin naturskønne og karakterfulde beliggenhed ved Simested Ådal, i de landskabelige overgange mellem Hjarbæk Fjord, Borup Hede, lave enge og kuperet terræn. Men det er i lige så høj grad beboerne i den snoede vejby, der er byens store aktiv, for Låstrup-beboernes store sammenhold sikrede byen prisen som Årets Lokalområde i Viborg Kommune i 2014. I Låstrup finder du bl.a. både fodboldklub, kirke, naturbørnehave, medborgerhus og kulturcenter, og få kilometer herfra finder du Hjarbæk Fjord Golfcenter. Børnenes skole, indkøb og idræts- og svømmehal i Skals ligger blot en kort tur på cykelstien væk, lige som Viborg centrum kan nås på 22 minutter i bus. Låstrup er én af seks byer, der deltager i Fjordklyngesamarbejdet, som siden 2014 har arbejdet på at udvikle samarbejdet mellem landsbyerne, f.eks. i forhold til mødesteder, kollektiv trafik, erhvervsudvikling, kommunal service og naturen.

239 kvadratmeter familiebolig

I villaen får I hele 239 kvadratmeter fordelt på to plan at boltre jer på. Stueplan er indrettet med bl.a. privat ende med to værelser og rummeligt badeværelse med spa, bruser og vaskesøjle. I den anden ende finder du et stort køkken/alrum med spiseplads, brændeovn og masser af både bord- og skabsplads og familiehygge, f.eks. i alrummets sofakrog. I en vinkel finder du en stor, hyggelig stue, hvor lyset strømmer ind gennem store vinduespartier og med haveudgang til terrassen.

På første sal finder du to værelser, toilet og endnu en stor stue, som også kan anvendes som værelse. Her er der udgang til en overdækket altan, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over haven og ådalen, som strækker sig helt til Hjarbæk Fjord.

Stor, hyggelig have

Villaen er opført på en 1357 kvm stor grund og omkranses af en hyggelig have, der er anlagt med bl.a. bålplads, græsplæne, naturlig blomstereng og flere flisebelagte terrasser, så solen kan nydes døgnet rundt. Foran huset finder du en grusbelagt indkørsel samt carport.

Lad Wulff & Partnere vise dig en funktionel familievilla med en idyllisk placering og fantastisk fjordudsigt

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET