Hedetoften 8 · 8800 Viborg

Hedetoften 8 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Energivenlig éner i energisk område

Med stisystemer der fører i alle livets retninger, finder du dette børnevenlige område i en nyere udstykning i det østlige Viborg. Med et centrum af Viborg, der hele tiden rykker sig, er du stadig lige i nærheden af alting. Overlund bydelscenter og indkøbsmulighederne i området er lige om hjørnet – ligesom skoler, Nørresø og en masse grønne oaser er inden for hurtig rækkevidde.

Når du bevæger dig ind i boligområdet, rammes du straks af en følelse af tryghed og ordentlighed; alle huse er af nyere dato og det emmer af børneliv. Der er plads omkring hvert et hus, så ingen føler sig klemte på Hedetoften.

Når du kører ind i den overdækkede carport, falder alt til ro. Indretningen af huset er nemlig meget lys, men der er samtidig skabt rigtig megen hjemlig hygge og atmosfære. Her er i bogstavlig forstand højt til loftet i køkkenalrummet og man får straks lyst til at slå sig ned med en kop kaffe og få en dejlig samtale i køkkenet. Alle materialer er jo af nyere dato, men også valgt i et yderst tidssvarende interiør, hvor alt design passer ind. Det er tydeligt, at da huset blev bygget, har kvalitet været i højsædet. Du kan flytte ind i morgen.

Indretningen er optimal for børnefamilien med tre værelser og et soveværelse med walk-in closet og dertilhørende dejligt badeværelse. Flotte, lyse trælofter over alt og udover lækkert trægulv i stuen, er der flotte klinker rundt omkring alle de praktiske arealer i denne bolig. Værelserne har de rette størrelser, så hvert individ kan skabe sin egen hule og hygge. Du får ikke bedre udgangspunkt for at påvirke det smukke, enkle hvide med din egen stil.

Med det samme du bevæger dig udenfor, er der megen luft og grønt omkring dig. Haven er yderst pæn og simpelt indrettet, der er dejlig aftensol på den skønne terrasse og ønsker man en masse bede og blomster, er der stor mulighed for at skabe dette.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne dejlige bolig, hvor vi lover at rundvisningen bliver en positiv og dejlig oplevelse.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
158
Grund
890
Carport
35
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2012/
Energimærke
A2010