Frejasvej 18 · 8800 Viborg

Frejasvej 18 · 8800 Viborg

✕ Luk
Alle plan (1x1)

Guddommelig charme med kig til søen

Den nordiske gud Freja associeres ofte med guld, rigdom og frugtbarhed. I dette skønne hus på Frejasvej i det attraktive Nordbyen, finder man også stor rigdom i form af charme og ægthed. Fra øverste etage får man tilmed et kig over søen, der igen fastsætter værdien og følelsen af overskud i denne bolig.

Huset er beliggende midt på den charmerende vej i kvarteret, hvor lidt bløde bakker mod søen og flotte, velholdte boliger giver et særdeles samlet og positivt indtryk. Man får som barn lyst til at vokse op og trille op og ned ad bakkerne i dette kvarter. Som barn kan man også gå på opdagelse inde i huset. Boligen er opmålt til 232 kvadratmeter inklusiv kælder, men i ægte Freja-stil får du meget mere plads for pengene.

Fra første færd mødes du af en varme og en lækker indretning; huset er i fin stand og de nuværende ejere har skabt en atmosfære, som er lige til at overtage. Alt er lyst og tidssvarende – materialevalget i huset er kvalitetsbevidst og stilsikkert.

Indretningen er helt perfekt for børnefamilien, da I har hele tre etager plus en hems at boltre jer på. Hemsen på 2. salen indbyder til overnatning med vennerne, kælderen er i høj teenage-standard, og i midten af det hele, har vi den store stue og køkken/alrum, hvor de mange kolde vinteraftner kan tilbringes foran den lune brændeovn. Huset er så praktisk til alle årstider, at man altid kan guide husets beboere til kælderen for at stille de beskidte sko, den våde flyverdragt eller det nye skateboard. Apropos praktisk – der er adgang til toiletter på alle tre etager.

Den store skønne træterrasse lægger op til mange gode grillaftner, og i haven nedenfor er der plads til at spille både kongespil eller fodbold. Har man grønne fingre er der også mulighed for at dyrke egne grøntsager eller blomster i de to højbede nederst i haven.

Lad Wulff og Partnere vise dig denne dejlige bolig, hvor vi lover at rundvisningen bliver en positiv og dejlig oplevelse.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
156
Kælder
76
Grund
895
Carport
49
Værelser/Heraf stuer
5/2
Byggeår/ombygget
1947/1998
Energimærke
C