Midgårdsvej 29 · 8800 Viborg

Midgårdsvej 29 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Bo som en gud...

I det guddommelige Gudekvarter i det nordlige Viborg ligger denne skønne 60er villa, der er renoveret med respekt for byggestilen, men så den passer til anno 2018.

Villaen er beliggende på Midgårdsvej, der er opkaldt efter Midgårdsormen i den nordiske mytologi. Men der er hverken søuhyre eller bulder og brag over området. Tvært imod er det et roligt kvarter, hvor beboerne passer på hinanden og er et trygt sted for børnene at vokse op i.

Når du ankommer til boligen, kan du parkere bilen i garagen, hvor der også er plads til både cykler og haveredskaber.

Træder du ind i det lyse køkken/alrum, er der ingen tvivl om, at du står midt i et funktionelt hus. Fra alrummet er der adgang til de tre gode værelser og det nyistandsatte badeværelse. Det rummelige køkken/alrum og stuen, der ligger vinkelret på, har en størrelse der indbyder børnene til leg og teenageren til at holde fest. I det meste af huset er der akustikloft, der dæmper lyden af høje glædes hvin fra børnene og musikken fra teenageværelset.

Fra det klassiske køkken/alrum er der udgang til en træterrasse, hvor de sorte terrassebrædder skaber en rød tråd til de antracitgrå klinker og de lyse trægulve i huset. Det meste af haven er af græs, hvor I kan tage en rask fodboldkamp. Er det ikke er nok at spille fodbold i haven, kan kampen spilles i den populære fodboldklub NUGF, der er placeret ved siden af Nordre Skole. Ved fodboldklubben er der også en multibane, hvor både børn og voksne kan hygge sig med leg og træning. De beskidte fodboldstøvler, løbesko og træningstøjet er der god plads til i bryggerset, der har egen indgang, så du slipper for at slæbe jord og græs igennem hele huset.

Området omkring Midgårdsvej er kendt for at have et godt naboskab, hvor der er rig mulighed for at mødes til en snak over hækken og hvor gode venskaber både blandt børnene og de voksne kan opstå.

Drømmer I om et hus, der er gennemrenoveret med kvalitetsmaterialer, ligger i gåafstand til centrum og tæt på Nørresø, så lad Wulff & Partnere vise dig denne guddommelige bolig.

Sagsnummer
B2904PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.995.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.368
Boligareal
140
Grund
778
Garage
28
Carport
23
Værelser/Heraf stuer
5/2
Byggeår/ombygget
1965/1985
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk