Nørresøvej 23 · 8800 Viborg

Nørresøvej 23 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Kælder

Vil du bo i første række med sol, udsigt og egen bådebro?

Drømmer du om at bo på en enestående adresse, hvor du fra egen badebro har mulighed for at hoppe direkte i Nørresø eller sejle en tur i din båd, så skulle du måske overveje domicilet Nørresøvej 23. Her kommer du til at bo på solsiden af Nørresø og med et imponerende vue over det gamle Viborg. Domkirken, hvis historie rækker tilbage til 1100-tallet, og Katedralskolen, som også er små tusinde år gammel, kan du nyde fra terrassen og husets store panoramavinduer. På dejlige sommerdage vil du møde synet af små joller og byens hyggelige Margrethe-båd, der stille sejler gæster rundt på søen.

Nørresøvej 23, som har et etageareal på over 300 m2, er en fin, arkitekttegnet villa i tre plan. Fra den dobbelte garage er der mulighed for at køre med elevator gennem flere af husets etager. Det betyder, at du kan stige ud af bilen i garagen, straks nyde udsigten, gå ind i elevatoren og køre direkte til opholdstuen eller køkkenet, alt efter ønske.

På øverste plan er der stor opholdsstue med panoramaudsigt foruden entre, gæstetoilet og voksenafdeling med alt, hvad der hører til af bad og garderobe. Mellemste plan er husets krydsfelt. Her finder du køkken/alrum, spisestue og endnu en opholdsstue. Etagen rummer også værelse, badeværelse, bryggers og depot. Nederste plan, som har direkte adgang til haven og søen, rummer værelse, stort alrum og badeværelser. På denne etage kan der nemt etableres flere værelser efter behov.

En imponerende terrasse og en grøn græsplæne mod søen vil naturligt trække dig udenfor, men udsigten og vandet er allestedsnærværende, uanset om du er ude eller inde i denne bolig.

Nørresøvej 23 er hovedsaligt ombygget i 2011. Der mangler intet, og alt er lavet i gode materialer, som samtidig er nemme at vedligeholde.

Flyt ind nu og få muligheden for masser af plads, lys, sol og luft krydret med den skønneste udsigt.

Hos Wulff & Partnere kan du med Nørresøvej 23 få realiseret drømmen om en af de bedste adresser i Viborg. Ring på 72 62 35 00 så hjælper vi dig på vej.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
268
Kælder
94
Grund
1.122
Carport
29
Værelser/Heraf stuer
8/5
Byggeår/ombygget
1984/
Energimærke
C