Blommevej 11 · 8800 Viborg

Blommevej 11 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Vil du bo som blommen i et æg

I det klassiske frugtkvarter i den vestlige del af Viborg – i gåafstand til alt – finder du dette lyse og imødekommende hus, der er yderst rummeligt. De vigtigste elementer i huset er af nyere dato – det gælder køkken, bad – sågar vinduer og tag. Overalt bliver du mødt af en lethed og et moderne indtryk, der giver dig lyst til at flytte ind med det samme.

Også børnene vil elske huset i dette særdeles børnevenlige kvarter. Træder man udenfor, rammes man straks af elementer som tryghed, leg og sammenhold. Vejen er blind, og dette hus er placeret i enden – med omgivelser, der indbyder til at mødes over hækken eller spille en gang rundbold; hvis ikke man allerede er smuttet ned til den lokale fodboldklub, som også er lige i nærheden. Her er alle muligheder for den næste familie, der skal have det som blommen i et æg.

Når du – via overdækket carport – træder ind, bliver du budt velkommen i entreen, som fører til alle hjørner af huset. Går du til venstre, kommer du ind i den rummelige stue med direkte adgang til det skønne køkken. Her indfanges du også af det flotte, næsten kunstneriske træloft med halvvejs kip, der skaber luft og spil. Der er vidtstrakte bordplader, hvor aftenmaden tilberedes, mens børnene udnytter den store gulvplads til hygge og leg.

Til højre i entreen har du adgang til værelser, badeværelse med tidløst og lækkert interiør, bryggers og baggang med et flot gråt gulv. Alt sammen indrettet med høj funktionalitet og lyst og lækkert. Opdelingen med to afdelinger giver en dejlig fornemmelse og mulighed for at skabe rolige og hyggelige kroge i begge ender.

Med frit udsyn til haven og de dejlige terrasser kan man dagligt glæde sig over at have slået sig ned i dette skønne kvarter.

Lad Wulff og Partnere vise dig denne perle, der ligger tæt på skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og centrum.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
126
Grund
743
Garage
46
Værelser/Heraf stuer
4/2
Byggeår/ombygget
1965/
Energimærke
D