Hesteengen 32 · 8800 Viborg

Hesteengen 32 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Vil du bo i attraktivt kvarter med natur, luft, lys og liv?

I det populære Liseborg-kvarter, der grænser op til skoven mod syd, ligger der en fin familievilla i funkislignende stil. Den velindrettede bolig, som blandt andet har et astmavenligt friskluftssystem, er opført i 2008, og villaen fremstår med en flot pudset, koksgrå facade og er med dobbelt carport.

Hesteengen 32 er desuden beliggende i et populært, nyere område med natur, luft, lys og liv. Det sidste skyldes populariteten hos aktive børnefamilier. Inden for de seneste år er området således udbygget med kærlig hensyntagen til naturen og de moderne børnefamiliers lyst til liv, et godt miljø samt friheden til bare at være.

Haven er lukket og nem at holde; og den store terrasse er hyggelig og ideel at opholde sig på, når en lun sommerdag eller aften trækker familien udenfor. Et stort og hyggeligt anlagt højbed giver både miljø og læ ved terrassen.

Skoven, idrætsfaciliteter, indkøb og skoler kan sagtens nås på gå-ben, og afstanden til centrum såvel som omfartsveje er inden for fem minutters kørsel på cykel.

De gode kvadratmeter beboelse indeholder flere store værelser i klassiske, rene linjer og med højt til loftet og gode lysindfald. En rå og unik murstensvæg, i Petersen tegl, bryder og opdeler alrum fra stuen. Der er masser af god plads i det store køkken-alrum, og de flotte gulve er indbydende, nemme at holde og behagelige at bevæge sig rundt på. En anden detalje er husets største badeværelse, som har dobbeltbruser og direkte forbindelse til forældresoveværelse.

Hesteengen 32 fremstår overalt velholdt, indbydende og funktionel, og er samtidig nem at vedligeholde. Der er masser af plads både indendørs og udendørs. Her får man det hele, når ønsket er en moderne, klimavenlig, stor bolig, lys, luft, albuerum og ideel beliggenhed.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne indbydende og funktionelle villa.

Sagsnummer
B2879PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
3.795.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.168
Boligareal
165
Grund
774
Carport
32
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår
2008
Energimærke
B
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk