Sct. Kjelds Gade 11 · 8800 Viborg

Sct. Kjelds Gade 11 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Kælder

Sjælfuld klassisk patriciervilla i latinskolekvarteret

Kunne du og dine tænke jer et hjem i det fine, gamle latinskolekvarter i Viborg, så er matriklen Sct. Kjelds Gade 11 – helt tæt på søen – nu til salg.

Den smukke 3-etagers patriciervilla i røde mursten er opført for snart hundrede år siden, hvor blandt andre modstandsmanden Frode Jakobsen, maleren Lasse Winsløw og digteren Jens August Schade blev studenter fra Viborg Katedralskole, som kun ligger 20 lange skridt fra villaen.

Der er sjæl og charme, ro og natur i den lille, eftertragtede latinskoleenklave, som Sct. Kjelds Gade er en del af. Gaden og villaen ligger samtidig med kun små ti minutters gang til byens domkirke, det gamle teater, byens handelsstrøg og flere skoler. Der er desuden privat adgang til Nørresø, som er en af Viborgs perler.
Haven er stor, flot, lukket og oaselignende, og flere af de gamle, høje træer bærer frugt. En stor, tæt rhododendron blomstrer om foråret og om sommeren, og haven er nem at holde og et eldorado for børn, der kan lide at lege gemmeleg.

Patriciervillaen er for en håndfuld år siden delvis renoveret. Det betyder bland andet, at bad, køkken, vinduer og tag er renoveret med seriøs hensyntagen til husets ånd og historie. Der er fine lysindfald og pragtfuld udsigt alle steder. Store, flotte stuer og værelser – alle med absolut sjæl – og en indbydende 1. sals- østvendt terrasse med udsigt til Nørresø. En hyggelig sydvendt terrasse finder man også, ligesom der er en stor garage og ditto cykelskur.

Bliver dit nye hjem Sct. Kjelds Gade 11, får du en enestående bolig med gedigne fyldningsdøre med flotte oprindelige håndtag, en smuk svungen trappe til 1. sal, velholdte og solide trægulve, høje lofter og stuk. En spændende skunk, hvor børnene kan gemme sig og udfolde deres fantasi, har villaen også.
Sct. Kjelds Gade 11 er ikke bare en unik og eftertragtet adresse. Det er samtidig en sjælfuld bolig og et kvarter med masser ånd og historie.

Er din interesse vakt for en enestående bolig i et af Viborgs bedste kvarterer, så kontakt Wulff & Partnere, – så kan drømmen om et sjælfuldt hjem blive realiseret.

Sagsnummer
B2842PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
4.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.015
Boligareal
142
Kælder
80
Grund
788
Carport
22
Værelser/Heraf stuer
6/3
Byggeår/ombygget
1928/2014
Energimærke
E
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk