Brombærstien 2, Birgittelyst · 8800 Viborg

Nyhed

Brombærstien 2, Birgittelyst · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Bliv begejstret på Brombærstien

Drømmer du om et vedligeholdt familievenligt hus beliggende i det attraktive Birgittelyst, er denne villa en oplagt mulighed for dig. Selv om boligen ligger på Brombærstien, er der ikke meget krat og rifter over det. Tværtimod er det et skønt område, hvor lyden af fuglefløjt blander sig med glade børnestemmer i det familievenlige kvarter.

Når du ankommer til boligen, bliver du budt velkommen af to flotte grønne bede, der giver villaen et elegant udtryk. Bevæger du dig videre ind i den lyse entré kan du gå ned ad fordelingsgangen, hvor det vil være oplagt at lave en børneafdeling med de tre gode børneværelser og det ene af husets to badeværelser, samt gæstetoilet. Her kan børnene trække sig tilbage, når de har lyst til at lege selv eller rykke sammen på et af værelserne i fred for den øvrige familie.

Stuen er niveaudelt, hvor der på det nederste niveau er en spisestue, som indbyder til hyggelige middage med vennerne, mens spiseafdelingen i køkkenet er mere til hverdagsbrug. Køkkenet og spisestuen er adskilt af en hyggelig halvmur, så mens du anretter maden, kan du stadig være nærværende med gæsterne.

På det øverste niveau er den hyggelige stue med brændeovn, der er som skabt til de mørke og hyggelige vinteraftener med en god bog og en kop varm te. Fra stuen er der udgang til skønne terrasser, hvor du kan nyde en kølig forfriskning, mens børnene leger i haven.

Ved siden af stuen finder du en voksenafdeling med et stort soveværelse med indbyggede skabe og et badeværelse samt et kontor.

Birgittelyst er et attraktivt område for børnefamilier, der gerne vil bo et trygt og naturskønt sted tæt på storbyens puls. Birgittelyst ligger tæt på Hald Ege, hvor der både er daginstitutioner og skole. Der er oplyst cykelsti hele vejen til Hald Ege, så børnene trygt kan cykle i skole.

Tæt på Birgittelyst ligger Skytteholmen, hvor mange viborgensere tager til om sommeren for at tage en dukkert i det klare og kølige vand.

Sagsnummer
B2848MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.295.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.446
Boligareal
194
Grund
1.095
Carport
60
Værelser/Heraf stuer
7/2
Byggeår/ombygget
1969/1980
Energimærke
D
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk