Møgeltoft 1 · 8800 Viborg

Møgeltoft 1 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Lykken er et miljørigtigt træhus i skønne Liseborg

Er det en drøm i din familie at bo energivenligt og miljørigtigt og som sidegevinst at spare penge på det årlige varmeforbrug, er dette hus noget for dig. Huset er velisoleret, har indeklimastyring, gulvarme i alle rum, og er toppet med IHC-anlæg og centralstøvsuger. Det giver god energi for både krop, sjæl og pengepung – og alt i alt ekstra forkælelse til dig selv og resten af familien.

Energien i det sortmalede træhus er god, både på grund af indeklimastyring men også på grund af gode isoleringsforhold. Hvis én i familien lider af allergi, er det ideelt at bo i en bolig med luftstyring, som filtreres for støvpartikler.

Husets hjerte er det lyse køkken/alrum, som er et naturligt samlingssted for familien. I det moderne køkken er der god plads til opbevaring af både kolonialvarer, køkkenmaskiner og andet, der er uundværligt i dagligdagen. Det skønne multirum, der ligger ved siden af alrummet, giver jer mulighed for at slå sig løs med kreative hobbies for både store og små. Er der en dag, hvor du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra, kan du lade dig synke ned i det varme vand i badekarret og slappe af.

Fra husets alrum er der udgang til haven og den sydvendt terrasse. Der er nærmest garanti for lune solstråler til dit behov for D-vitamin og hyggelig eftermiddagskaffe med familien. Vil du gerne være selvforsynende med sæsonens grøntsager, bær og frugter, er der god plads til at plante bærbuske og etablere højbede, eller lige det hjertet begærer.

Den sydlige bydel Liseborg er et børnevenligt og veletableret område, hvor glade børnestemmer blander sig med naturens lyde. Liseborg er en meget attraktiv del af Viborg, hvor der er gode indkøbsmuligheder og mange muligheder for fritidsaktiviteter både for børn og voksne. SIKs boldbaner og sportsanlæg er placeret i området og er i cykelafstand fra boligen. Området er trygt at færdes i på cykel og gåben på de oplyste cykelstier.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
165
Grund
901
Carport
29
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2012/
Energimærke
B