Søbakken 11B · 8800 Viborg

Søbakken 11B · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Kvalitet og stil på et højt niveau


Hvorfor nøjes når du kan få central beliggenhed, landlige omgivelser, udsigt til Viborgs skyline og ikke mindst en gennemført arkitektonisk perle, i en og samme bolig?

Hvis du drømmer om ”alt-i-en” er det Søbakken 11B du skal bo på. Villaen er beliggende i skrånende terræn med en skøn udsigt til både Nørresø og Viborg centrum. Samtidig er der kort afstand til Granada-skoven og Nørremølle Enge.

Vi byder dig velkommen til en fuldmuret liebhaverbolig, der tæller hele 237 kvadratmeter i to plan. Indenfor i den syv meter høje hall mærker du straks den fantastiske rumfornemmelse. I stueplan er der skabt et stort, åbent og højloftet rum med flot lysindfald fra både el-betjente ovenlysvinduer og store glaspartier.

Køkken og alrum er udført som et stort og sammenhængende leverum belagt med flot granit. Her er rigelig plads til f.eks. at indrette sig med et langbord, så jeres hjem kan danne samlingspunkt for hele familien, børn, børnebørn og gode venner. Dagligstuen er sænket et par trin og udgør et hyggeligt afsnit belagt med trægulv. Her kan man læne sig tilbage og nyde udsigten over Nørresø.

I stueplan findes også et stort værelse med masser af skabsplads samt et elegant badeværelse. Et stort bryggers med vaskefaciliteter og garderobe leder ud til carport med glasovenlys og værksted.

Fra husets hall kan du følge den store centrale ståltrappe til første sal, hvor en svævende gangbro i hele husets længde forbinder rummene og giver et godt overblik over dagligstue og køkken-alrum. På gangbroen findes et åbent lyst kontormiljø. På 1. sal findes et skønt værelse med trappe til hems og et stort soveværelse med eget stilrent badeværelse.

Overalt er der anvendt gennemtænkte løsninger som Velfac-vinduer, Vola-armaturer, IHC-anlæg og skjult B og O-kabling.

Det arkitekttegnede haveanlæg med lave, faconklippede hække, vandfontæne og udsigtsterrasser med belægningssten viderefører på bedste vis boligens stil på grundens 1.190 kvadratmeter.

Lad Wulff og Partnere vise dig denne utraditionelle villa med minimalistiske inventarløsninger og minimal vedligeholdelse. Her kan udsigten og livet nydes!

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
237
Grund
1.191
Carport
53
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår
2001
Energimærke
C