Sct. Kjelds Gade 8 · 8800 Viborg

Sct. Kjelds Gade 8 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Skøn patriciervilla under forvandling

Har du en drøm om at bo i en patriciervilla med glimt til Nørresø og i et kvarter fuld af helgener, kan den blive opfyldt nu.

Når du åbner den fine egetræsdør og træder ind i den smukke hall, er du ikke i tvivl om, at her er én af de særlige boliger i Viborg. Villaen er bygget i 1929 og bærer præg af at være bygget i en tid, hvor materialerne er ekstravagante og har mange smukke detaljer, som karakteriserer patriciervillaer.

Villaen gennemgår i øjeblikket en totalrenovering, hvor hensynet til den oprindelige stil er i højsædet. I stueplan bliver der lagt gulve i massiv sildeben, hvilket sammen med stukken i lofterne er med til at give rummene et fint og elegant udtryk.

Fra den store vinkelstue med det smukke lysindfald er der udgang til en stor træterrasse, hvorfra du om sommeren kan nyde udsigten, mens du hygger dig med et køligt glas vin. Stuen og spisestuen er adskilt med en fin fransk dobbeltdør, der efterlader begge rum med et udtryk af herskabelighed. Fra spisestuen er der adgang til det nye køkken, hvor der er god plads til at lave lækre retter til både hverdag og hyggemiddage med vennerne.

Går du op ad den smukke svungne trappe i hallen, kommer du til første sal. Her finder du fire af villaens værelser samt det ene af to badeværelser. Fra det store soveværelse er der adgang til en altan, hvorfra der er en smuk udsigt til Nørresø. Adgangen til et stort uudnyttet loftsrum, hvor du kan opmagasinere de ting, du ikke har brug for i hverdagen, ligger for enden ad gangen på første sal.

Når familien har brug for at lave forskellige hyggelige aktiviteter sammen, kan I med fordel gøre det i det nyetablerede aktivitetsrum i kælderen.

Den fine gamle have er ligesom villaen holdt i en elegant stil med stier af brosten, træer og bede. For enden af indkørslen er en stor græsplæne, som er perfekt til boldspil og leg. Har du lyst at have højbede eller et drivhus, kunne det også være oplagt at lave det der.

OBS! Ejendommen er under modernisering. Udbudsprisen er i forhold til den aktuelle stand på ejendommen.

Sagsnummer
B2841PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
6.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.951
Boligareal
235
Kælder
131
Grund
1.285
Garage
26
Carport
14
Værelser/Heraf stuer
8/3
Byggeår/ombygget
1929/1976
Energimærke
E
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk