Hovedgaden 58 · 8832 Skals

Hovedgaden 58 · 8832 Skals

✕ Luk
Køkken
✕ Luk
Kælder

Herlig herskabsvilla i hyggelige omgivelser

Drømmer du om at bo i en indflytningsklar og gennemmoderniseret ejendom i spændende Skals, er denne ejendom noget for dig. På Hovedgaden tæt på en velfungerende skole og daginstitutioner ligger denne rummelige og familievenlige villa.

Villaen er siden 2012 gennemrenoveret. De tre plan er ideelle til den store familie, da den rummer ikke mindre end fem værelser og en stor kælder med tre disponible rum, bryggers og viktualierum. På trods af, at kælderen ikke er godkendt til beboelse, fremtræder den fuldt ud i boligstandard og vil være oplagt at bruge som teenageafdeling.

I det store lyse køkken/alrum i stueplan er der rig mulighed for at samle hele familien til en hyggelig stund ved aftensmaden eller hjælpe børnene med at lave lektier, mens maden simrer på komfuret.

De hyggelige stuer er istandsat med hensyntagen til den oprindelige stil med stuk og rosetter. I TV-stuen kan I på de kolde vinteraftner hygge jer med lyden af brændeovnens knitren, mens I drikker varm kakao og læser i en god bog.

Fra både køkken/alrummet og stuen er der adgang til en stor træterrasse, hvor du om eftermiddagen og aftenen kan hygge dig, mens børnene leger i haven. Rundt omkring i haven er der små bede og træer. Bliver det for hedt i solen, kan du trække hen på en lille stenterrasse, der ligger i skygge under et par store træer.

Bevæger du dig op ad den svungne trappe fra entréen til første salen, finder du fire af villaens mange værelser samt ét af husets badeværelser. Her vil det være oplagt at lave en børneafdeling. Forældresoveværelset ligger også på første sal, hvilket giver de mindste børn en tryghed, når de skal lægge sig til at sove.

Skals er en populær by tæt på Viborg, hvor der er mange muligheder for den store familie. Svømmehallen, fodboldklubben og fitnesscentret er nogle af de populære aktiviteter, byen har at byde på. Tæt på Skals kan du få smukke naturoplevelser ved Hjarbæk Fjord og Skals Å. Er du vild med at spille golf, ligger Hjarbæk Fjord Golfcenter få kilometer fra byen, og de tre baner er kendt for at være udfordrende og en naturoplevelse i sig selv med udsigten til Hjarbæk Fjord.

Kontakt Wulff & Partnere og oplev en herlig herskabsvilla.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
180
Kælder
110
Grund
1.284
Garage
20
Værelser/Heraf stuer
8/2
Byggeår/ombygget
1913/2013
Energimærke
C