Vedsøvej 8 · 8800 Viborg

Vedsøvej 8 · 8800 Viborg

✕ Luk
Have
✕ Luk
Alle plan (1x1)

Pragtfuld naturejendom ved Vedsø.

Drømmer du om at leve i pagt med naturen, kan denne ejendom opfylde dit ønske. Til ejendommen hører der enge, mark og skov fordelt på ca. 7,5 ha jord.

I skoven finder du stier, hvor du kan komme tæt på det rige dyreliv, der er i skoven og i området omkring ejendommen. Den nuværende ejer har ofte haft aften besøg af råvildt tæt på huset. Om foråret er det muligt at følge med i, hvordan flokken vokser og udvikler sig.

Udover rådyrene er der et rigt dyreliv omkring ejendommen, hvilket gør de mange hektar ideel til jagt. Hvis du selv er jæger, kan du boltre dig på området eller leje det ud til andre jægere.

Drømmer du om at have plads til hestehold eller andre dyr er området omkring ejendommen oplagt til at lave indhegninger, hvor den drøm kan blive udlevet.

Udbygningerne er rummelige og har du en pladskrævende hobby som eksempelvis at reparere biler, have dyr på hobbyplan eller et atelier, er der rig mulighed for at indrette dette.

Stuehuset er i god stand og har opdateret klimaskal. I huset er der tre gode værelser, to badeværelser samt to stuer, og rig mulighed for at ændre indretningen med eksempletvist flere værelser på 1.salen.

Vedsø ligger i resterne af en gammel tunneldal, der under istiden for 15.000 år siden havde sit udspring ved Mariager Fjord. Søen ligger syd for Viborg og området omkring Vedsø er kendetegnet for den smukke natur, hvor der både er skove, marker, enge og en sø. Vedsø er et yndet udflugtsmål både for viborgensere og naturelskere, der holder af at vandre i det smukke kuperede terræn og om sommeren bade i søen.

Er du vild med fiskeri er der ikke langt fra ejendommen til Vedsø, hvor der er kommunalt ejede arealer, hvorfra det er muligt at fiske blandet ørreder, knuder og ål, hvis man har et statsligt fisketegn. Fra 15.6 til 1.10 er det tilladt at sejle på søen.

Selvom ejendommen ligger midt i naturen er den stadig bynær med omkring en kilometer til Teglmarken og tæt på gode indkøbsmuligheder, skoler, institutioner, fritidsfaciliteter og meget andet.

Sagsnummer
B2795MB
Ejendomstype
Fritidslandbrug
Kontantpris
3.795.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.136
Boligareal
198
Kælder
10
Grund
76.147
Carport
25
Værelser/Heraf stuer
4/2
Byggeår/ombygget
1916/1970
Energimærke
C
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk