Koldingvej 88A · 8800 Viborg

Koldingvej 88A · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Kælder

Scenen er sat til det søde liv

Kun de færreste vil kalde Viborg en bjergby. Ikke desto mindre findes der steder i domkirkebyen, som har en vis kuperet karakter. Den stejle stikvej omkring Koldingvej 88A er et godt eksempel på, hvor hurtigt man kommer op i højden og får en eftertragtet udsigt over sydbyens tage, Søndersø og markerne i det fjerne.

Villaen her er på mange måder sat i scene som et markant og moderne byggeri. Og det er meningen. Arkitekten har ikke sparet på krudtet og skabt en flot villa i to plan med mange spændende vinkler, mange byggetekniske detaljer og mange overraskende udsigtspunkter ude såvel som inde.

Man ankommer direkte til nederste plan og kan stille køretøjet i integreret garage, i carporten eller for så vidt i det fri, på ekstra p-plads. Herefter er der adgang ind til et stort bryggers, der ligger i forbindelse med forgang – eller måske rettere en hyggelig hall – og på dette niveau findes yderligere et depotrum, og et værelse med et tilhørende bad, som med fordel kan bebos af husets teenager.

Tag trappen op, læg mærke til de indbyggede spots i gulvhøjde og kom helt ovenpå i det modernistiske trappetårn, træd ind i huset centrale rum; det store, lyse og venlige stue/alrum. Stuen kan kun imponere med sine skrå lofter, store vinduespartier, panoramaudsigten ud over byen og de mange lysindfald, som til dels er styret af himlens bevægelser.

I modsatte ende er køkkenet helt i vinkel. Det byder ikke blot på alt i gode hvidevarer og stilrene elementer over hele linjen, men også muligheden for at kokkerere med formidabel udsigt. Det kan vel kun øge opholdstiden i samtalekøkkenet og den vigtige forberedelse og servering af dagens livgivende måltider.

Udsigten fortsætter rundt på første sal. Et lækkert badeværelse, to hjørneværelser og to børneværelser i forskudt forlængelse af hinanden gør villaen komplet og alle som én er værelserne forsynet med godt udsyn til verden uden for. En meget stor udsigtsterrasse omkranser villaen og giver rige muligheder for aktiviteter under åben himmel. I alt 240 m2 heraf 56 m2 som er registreret som kælder.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
181
Kælder
90
Grund
901
Carport
56
Værelser/Heraf stuer
6/1
Byggeår/ombygget
2008/
Energimærke
B