Dollerupvej 130A, Dollerup · 8800 Viborg

Dollerupvej 130A, Dollerup · 8800 Viborg

✕ Luk

En naturlig grund

Du har nu muligheden for at opføre din drømmebolig, der kan huse både dig og din familie på Dollerupvej 130A, Dollerup.

Længehuset rummer 150 m2 i ét plan, som er både kompakt og rummeligt og samtidig, giver jer et væld af muligheder for at sætte jeres personlige præg.

Mangler du en grund til at flytte ud i naturen, så har vi den til dig. I det naturskønne og eventyrlige Dollerup ligger denne byggegrund grænsende op til skov og mark. Dollerup emmer af ro og er samtidig tæt på nærtliggende landsbyer og kort køreafstand til Viborg. Om du er til huse med ensidig taghældning, fladt tag, træhus eller en funkisvilla, så kan dit drømmehus blive til virkelighed.

Grunden er beliggende tæt ved det naturskønne område ved Dollerup Bakker og Hald Sø, hvor man kan mærke historiens vingesus. Her er siden middelalderen udkæmpet stridigheder, magtkampe og belejringer. Igennem en kort gåtur bevæger man sig igennem 800 års danmarkshistorie fra middelalderens borge, skiftende herregårdsanlæg og til det skønne område, det er i dag.

Dollerup Bakker er et yndet udflugtsmål for både familier og motionister. Lange udfordrende løbe- og cykelture i bakkerne og fiskeri er nogle af de aktiviteter området er ideelt til.

Vandrere fra nær og fjern boltrer sig gerne i naturen ved Dollerup og overnatter i shelters tæt på Hald Hovedgaard. Naturen omkring Dollerup Bakker og Hald Sø er varieret med den dybe sø, stille skove, heder og rislende bække og har et rigt plante- og dyreliv.

Det viste projekt er blot et eksempel på en mangfoldighed af muligheder, der er for at få bygget dit drømmehus på grunden. Det viste projekt er et typehus fra Vestergaard Huse.

Der tages forbehold for at den udbudte pris kan variere, da der kan komme prisændringer vedrørende jordbundsundersøgelser, byggemodningskostninger, tilvalg mm.

Kontakt Wulff & Partnere allerede i dag for at høre nærmere.

Sagsnummer
B2799MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.158
Boligareal
150
Grund
1.384
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2018/
Energimærke
A
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk