Hasselvænget 15, Hald Ege · 8800 Viborg

Hasselvænget 15, Hald Ege · 8800 Viborg

✕ Luk
Altan
✕ Luk
Stueplan

Rummelig familievilla med egeskoven som nærmeste nabo

Lige op ad Egeskoven og i det naturskønne Hald Ege ligger denne rummelige familievilla, med næsten 300 kvadratmeter i boligstandard, hvor mulighederne for at leve i pagt med naturen er til stede.

Fra entréen træder du ind i et lyst køkken/alrum, der indbyder til familiehygge med brætspil, lektielæsning og nærvær. I forbindelse med entréen findes ligeledes gæstetoilet. Det nyistandsatte rummelige køkken med klassiske sorte elementer er velegnet til at lave lækre retter til både hverdag og hyggemiddage med vennerne.

Fra køkkenalrummet er der trappe til 1. sal, der er opdelt med to gode værelser og det ene af villaens to badeværelser. Begge værelser kan indrettes til 2, så der i alt laves 4 værelser på 1. salen.

I forlængelse af køkken/alrummet ligger en lys og rummelig stue, hvor der er en brændeovn, som du i efterårets riven og rusken kan hygge dig foran med en bog og en varm kop kaffe. Fra stuen kan du gå ud på altanen og nyde de lune og lyse sommeraftener.

Når I har været ude i naturen og har beskidte sko og overtøj er det oplagt at tage bagindgangen i kælderen, hvor der er god opbevaringsplads.

Kælderen er i fuld boligstandard med badeværelse og gode disponible rum. Kælderen er ikke godkendt til beboelse, men er velindrettet som afdeling til teenagere.

Ikke nok med at villaen er rummelig med mange indretningsmuligheder, så er der også i kælderen et aktivitetsrum, hvor du kan arbejde med din mountainbike, have et bordtennisbord eller andet, der har din interesse. Mulighederne er mange.

Hald Ege er kendt for at være et roligt område, hvor der er mountainbikeruter, vandløb og skov. Der er rig mulighed for at forene et familieliv med hang til fysiske udfoldelser.

Tæt på Hald Ege ligger Dollerup Bakker, som mange viborgensere benytter til at løbe en tur, gåtur med familien, sejle en tur på den store sø, cykle i det kuperet terræn eller overnatte i shelteret ved Natur Skolen.

Hald Ege Skole, vuggestue og børnehave ligger i gåafstand fra villaen, og der er en asfalteret gang- og cykelsti med god belysning, så du trygt kan lade dit barn tage turen alene.

Drømmer du om at leve i pagt med naturen, tæt på gode indkøbsmuligheder, skole og aldersintegrerede daginstitutioner, så lad Wulff og partnere vise dig denne dejlige villa.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
183
Kælder
107
Grund
730
Carport
35
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
1952/2008
Energimærke
C