Nonbo Mark 2, Hald Ege · 8800 Viborg

Nonbo Mark 2, Hald Ege · 8800 Viborg

✕ Luk
Terrasse
✕ Luk
Stueplan

Familielivet forenes i fornøjelig natur

I de skønne naturomgivelser i Hald Ege ligger dette familievenlige A-hus, der er oplagt til den pladskrævende familie med behov for mange værelser.

Det første, der møder dig, når du træder ind i køkken/alrummet, er et lyst og stort køkken, hvor der er rig mulighed for at udfolde dine kulinariske evner. Fra køkken/alrummet kan du gå ud på en lækker terrasse, hvor du i de lune sommeraftner kan hygge dig med en kølig forfriskning og nyde synet af børnene, der leger i haven. I forlængelse af køkken/alrummet er den lyse stue, der er opdelt af en halvmur, så der er mulighed for at lave to hyggekroge. I køkken/alrummet og stuen er der et stort vinduesparti, der giver et dejligt lys og den ene udgang til den skønne have.

Bevæger du dig op på førstesalen finder du tre af huset fem værelser. Det er oplagt at indrette førstesalen til børneværelser, hvor der er god plads til leg med kammerater fra skolen eller børnehaven.

Det er tydeligt, at opdelingen af haven er gennemtænkt med de mange hyggelige kroge, terrasser og pavillonen, der er placeret, så man kan være i solen eller krybe i skygge, når det bliver for varmt. Haven er nem at vedligeholde med de flotte rododendronbede, høje træer og buske. Desuden er der rig mulighed for at være privat i haven, da den ligger godt gemt af vejen bag en velplejet hæk.

Hald Ege er kendt for at være et roligt og attraktivt område, hvor der er mountainbikeruter, vandløb og skov. Der er rig mulighed for at forene et familieliv med hang til fysiske udfoldelser.

Tæt på Hald Ege ligger Dollerup Bakker, som mange viborgensere benytter til at løbe en tur, gåtur med familien, sejle en tur på den store sø, cykle i kuperet terræn eller overnatte i shelteret ved Natur Skolen.

Hald Ege Skole ligger få minutters cykeltur fra villaen, og der er en asfalteret cykelsti med god belysning. Villaen ligger tæt på gode aldersintegreret daginstitutioner og indkøbsmuligheder.

Drømmer du om at bo i naturskønne omgivelser i et velfungerende og populært miljø, så lad Wulff og partnere vise dig villaen.

Sagsnummer
B2767MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.605
Boligareal
172
Grund
858
Garage
43
Værelser/Heraf stuer
6/1
Byggeår/ombygget
1979/2004
Energimærke
C
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk