Nørresøvej 16A · 8800 Viborg

Nørresøvej 16A · 8800 Viborg

✕ Luk
Terrasse
✕ Luk
Stueplan

Sø i sigte fra flere plateauer

Få meter fra Nørresø ligger denne skønne udsigtsvilla. Med smuk udsigt ind over Viborg og Domkirken og byens øvrige vartegn, er det placeringen de fleste drømmer om.

Villaen har en spændende planløsning og er bygget i forskellige plateauer.

Fra entreen følger den ene af de to lyse stuer. Den ene stue med ildsted, den anden oplagt til spisestue. Fra begge stuer er der udsigt til den smukke Nørresø og udgang til en pragtfuld terrasse. Her er oplagt at nyde sommeren i gode venners lag med kold hvidvin i glasset og lækre retter på menuen. Hvis det trækker op til regn, kan I rykke under den overdækkede terrasse.

Fra stuerne er der tre trin op til plateau med køkken, soveværelser, badeværelse og bryggers. Fra øverste plateau, med to gode værelser, er der som i de fleste rum, udsigt over søen. Både stueplan og overetagen har loft til kip og er holdt i lyse farver.

På trods af at villaen ligger tæt på søen, bliver man ikke generet af de forbipasserende på vejen, da terrassen ligger beskyttet af en halvmur, der dækker for nysgerrige blikke men ikke skærmer for udsigten.

På bagsiden af huset er der endnu en terrasse og et lille orangeri som er perfekt til citron- og figentræer, vindruer eller et væld af krydderurter. Villaen har desuden både carport og garage.

Nørresø er populær blandt viborgensere, der nyder at gå eller løbe rundt om den. Det er også muligt at gå eller løbe rundt om begge søer, hvis man en dag har lidt ekstra energi. Ikke langt fra villaen ligger Granda-skoven, hvor der er gode stisystemer, madpakkehus, shelters, borde og bænke og en lille sø. Et smukt stykke natur som en afveksling til Nørresø. Vådområdet Nørremølle Enge ligger tæt på Nørresøvej og er en anden naturoplevelse end turen rundt om søen.

Tæt på villaen er der flere indkøbsmuligheder, gode daginstitutioner, folkeskoleskoler og ungdomsuddannelser.

Lad Wulff og partnere vise dig denne unikke villa med sø i sigte.

Sagsnummer
B2784PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
5.975.000
Ejerudgift pr. mdr.
4.510
Boligareal
188
Grund
720
Garage
20
Carport
27
Værelser/Heraf stuer
10/3
Byggeår/ombygget
1958/2007
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk