Skovstien 24 / Kløverstien 5, Birgittelyst · 8800 Viborg

Skovstien 24 / Kløverstien 5, Birgittelyst · 8800 Viborg

✕ Luk
Have
✕ Luk
Stueplan

Udlev drømmen om dit eget idylliske hesteparadis på Skovstien

Længes du efter, at dit hjem skal danne rammen om privat og tilbagetrukken ro midt i naturen? Eller drømmer du om dit eget landsted med skov, sø, dyrevildt og heste på fold lige uden for døren?

I det bakkede terræn ved vandkanten af Vedsø finder du denne unikke landejendom, som rummer utallige muligheder for at skabe et hjem med nærmest frit valg på alle hylder for den natur- og hesteelskende familie. Her får du sø, skov og ikke mindst hestefaciliteter i højeste potens – til ejendommen hører nemlig den tidligere Birgittelyst Rideklub. Du kan også tage en ridetur rundt på den 17,6 hektar store grund, som danner rammen om ejendommens baghave, og som bugter sig direkte ned til Vedsø.

Det siges, at når det regner, dufter her af Sverige. Dét på trods af, at vi kun er få kilometer syd for Viborg. Birgittelyst er et roligt og naturskønt lokalområde omgivet af nåletræer og en speciel oplevelse af mennesker og natur i forening. I Vedsø kan du fange bl.a. aborre, gedde og ørred, og i de udflydende grænser med den omkransende natur finder du vilde bær og svampe. Her er kort afstand til Dollerup Bakker, naturlegeplads og bl.a. sikker cykelsti direkte til Hald Ege Skole.

En bolig i pagt med naturen

Mens du nærmer dig ejendommen ad den præsentable indkørsel langs den private sø, får du hurtigt fornemmelsen af en bolig i pagt med naturen. Stuehuset, der er opført i 1974, er med elementer som stråtag, sprossevinduer og gårdsplads belagt med herregårdssten med til at fuldende billedet af idyllisk landsted.

Boligen rummer i alt 340 kvm fordelt på to plan med skønne detaljer som synlige loftsbjælker, franske døre og åbent ildsted. Stueplan rummer bl.a. køkken, badeværelse med spa og to enorme stuer med flere udgange til den skønne have. Førstesalen byder på bl.a. badeværelse, tre værelser, et stort alrum og også en stor altan med udsigt over søen og det bakkede areal

Ejendommen byder på flere udbygninger med forskellige anvendelsesmuligheder. Bl.a. kombineret garage og anneks med badeværelse og to værelser, som kan anvendes til f.eks. liberalt erhverv eller gæsteafdeling.

Rideskole med alle faciliteter

Til ejendommen hører alle faciliteterne fra Birgittelyst Rideklub, der tidligere har været en driftig og populær rideskole med såvel undervisning og opstaldning som spring- og dressurstævner samt championater. Rideskolen rummer faciliteter som f.eks. stald med i alt 31 bokse med højt til loftet, vandspiltov og opvarmet sadelrum, rytterstue med køkken, kontor samt med to lyse ridehaller, to udendørs dressurbaner, springbane og folde.

Tag med Wulff & Partnere en tur ned ad Skovstien og oplev en unik chance for at erhverve en bolig, hvor naturskøn beliggenhed går op i en eksklusiv helhed med et liv i hestens tegn.

Ejendomstype
Fritidslandbrug
Boligareal
340
Grund
176.691
Garage
110
Værelser/Heraf stuer
5/2
Byggeår/ombygget
1974/2014
Energimærke
E