Thorsvej 12 · 8800 Viborg

Thorsvej 12 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan (1x1)

En perle i rækken

For enden af den blinde vej ligger denne skønne perle af et rækkehus. Boligen er beliggende på Thorsvej, der er opkaldt efter den stærkeste og buldrende nordiske Gud Thor, men det til trods er kvarteret roligt og trygt at færdes i.

Når du træder ind i det charmerende etplans 60er hus, bliver du budt velkommen i en stue med niveauforskel. I bunden af stuen, er der en brændeovn, der er som skabt til de mørke og hyggelige vinteraftener med en god bog og en kop varm te.

Fra den anden stue er der direkte udgang til haven, hvor der er en havedam med fisk. Hvis du ikke får nok af at nyde den skønne niveaufordelte have, kan du arbejde videre i det store drivhus, hvor det er muligt at dyrke alt, hvad hjertet begærer. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det nye køkken og badeværelse er holdt, som resten af huset i et stilrent design, der klæder det klassiske hus.

Med de 108 nyistandsatte kvm beboelse, der ikke kræver meget vedligehold, er det muligt at leve det gode og aktive liv.

Nordbyen vandt i 2013 andenpladsen som årets lokalområde og er kendt for de mange aktivitetsmuligheder. Her er både Multibanen ved Nordre Skole og Digterparken. Få 100 meter væk ligger Nørresøbadet, hvor der er livlig aktivitet om sommeren. Den kvadratiske badebro, der indrammer et lille soppebassin, gør det trygt for mindre børn at lege i vandet. Rækkehuset ligger tæt på Nørresø, hvilken flittigt bliver brugt af viborgensere til at gå eller løbe rundt om. Turen er smuk ved alle årstider.

Lad Wulff og partner vise dig denne perle, der ligger tæt på en god skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og tæt på centrum.

Ejendommen kan ligeledes lejes, på en tidsbegrænset lejekontrakt, til 9.000 kr. + forbrug pr. måned.

Sagsnummer
B2759PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam., Rækkehus
Kontantpris
2.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.725
Leje
9.000
Depositum
27.000
Boligareal
108
Grund
508
Garage
16
Værelser/Heraf stuer
4/2
Byggeår/ombygget
1960/1964
Energimærke
D
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk