Bjergsnæs Mose 7 · 8800 Viborg

Bjergsnæs Mose 7 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

Søger du også stilren arkitektur og lav-energi?

I et af Viborgs ny boligområder finder I denne moderne og harmoniske etplansvilla – ikke langt fra hverken den skønne natur eller centrum. Fra adressen er I nær skole, dagsinstitutioner, og de daglige indkøb kan klares i de nærliggende supermarkeder.

Den stilrene arkitekttegnede bolig er opført i 2013 som en lav-energi villa i gedigne materialer. De 197 m2 er veludnyttede og fremstår lyse og indbydende. Ovenlysvinduer med automatisk luk og brede vinduespartier fra gulv til loft. Villaens ensidige taghældning skaber en effektfuld rumvirkning med højde og luft. Den højeffektive luft til vand varmepumpe kombineret med et solcelleanlæg giver en varmeregning stort set i nul. Herudover er der også tænkt i moderne løsninger med ventilationsanlæg med trådløst display, alarmsystem med rumsensor og skalsikring. En del teknik kan I styre fra Jeres tablet. Som en assistent i hverdagen er der centralstøvsuger med udtag i hus såvel som i den velisolerede dobbeltgarage.

Her er der tænkt over den moderne families behov. Indretningen byder på særskilt forældreafsnit med eget badeværelse, samt en børneafdeling hvor de tre værelser deles om eget badeværelse. I forældrebadeværelset får I glæde af stor bruseafdeling med dobbelt Rainshower bruse-armaturer og dobbelte håndvaske integreret i bordpladen.

De sorte, karakterfyldte køkkenelementer får flot modspil af den hvide bordplade og de integrerede hårde hvidevarer i stål, og køkkenet understreger smukt hele boligens stilrene udtryk. Fra køkkenøen er der udsyn til alrummet, hvor spisebordet kan stå. Herfra er der trin op til den hyggelige stue, hvor I kan indrette jer med bløde sofaer.

Fra alrummet kan I træde ud på den delvist overdækkede terrasse med plads til sommergæster og grill. Og når mørket falder på i haven, sikrer bevægelsessensorer med skumringsrelæ den udvendige belysning.

Denne familievilla er perfekt til den aktive og kvalitetsbevidste køber – kontakt os for en fremvisning.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
197
Grund
871
Garage
45
Værelser/Heraf stuer
6/2
Byggeår
2013
Energimærke
A2020