Gøgeurtvej 5 · 8830 Tjele

Gøgeurtvej 5 · 8830 Tjele

✕ Luk

Lad os opføre dit paradis på toppen af Rødding

Du har nu muligheden for at opføre din drømmebolig , der kan huse både dig og din familie på gøgeurtvej 5 i Rødding. Længehuset rummer 150 m2 i ét plan, som er både kompakt og rummeligt og samtidig, giver jer et væld af muligheder for at sætte jeres personlige præg.

Med Vestergaard Huse i spidsen af byggeriet, sikrer vi dig den rigtige rådgivning, med hjælp fra start til slut og samtidig kun én kontaktperson gennem hele forløbet, så der ikke opstår misforståelser undervejs. Det er nemlig vigtigt for Vestergaard Huse, at der bliver skabt de bedste rammer om familiens hjem. Derfor bliver der udført håndværk i høj kvalitet på baggrund af faglige kompetencer, grundig arbejde og ærlighed. Vestergaard Huse vil være åbne og fleksible gennem hele byggeprojektet, hvilket er med til at sikre at vi sammen finder den helt rigtige løsning til lige netop jer.

Beliggenheden for villaen bliver på bakketoppen i Rødding med udsigt til den flotte sø. Prisen afspejler sig således af den fantastiske beliggenhed, et byggeri i særdeles top kvalitet og en af de få pladser på bakketoppen med den skønneste udsigt. Det skal derfor også nævnes at inkluderet i prisen indgår; grund, fundering og belægning. Du kan også nyde, at du har valgt at slå dig ned i Rødding, der er en aktiv og velfungerende by, der på flere måder lever op til sit slogan byen med udsigt. Rødding er beliggende i et kuperet terræn med dale dannet under den sidste istid for mere end 15.000 år siden, flere skovområder og Rødding Sø som byens naturlige og rekreative omdrejningspunkt. Derudover rummer Rødding bl.a. erhvervs-, kultur- og foreningsliv, daginstitutioner, Sødalskolen, der er kåret som Viborg Kommunes bedste skole i forhold til at løfte eleverne, og andre gode drivkræfter, der giver byen en vækstprognose på 14 procent over de kommende år.
Dertil kommer, at du kun er få minutters kørsel fra Viborg. Lidt længere tid, hvis du tager cyklen ad cykelstien, der løber naturskønt direkte fra Viborg til Rødding.

Dette projekt er blot et eksempel af en mangfoldighed af muligheder, der er for at få bygget dit drømmehus. Kontakt os og hør nærmere.

Sagsnummer
B2709MB
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.495.000
Ejerudgift pr. mdr.
3.356
Boligareal
150
Grund
1.023
Værelser/Heraf stuer
5/1
Byggeår/ombygget
2018/
Energimærke
A
Mikael Borved Ejendomsmægler 3021 4401 mb@wulffpartnere.dk