Lærkevej 10 · 8800 Viborg

Lærkevej 10 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Alle plan

Lykkeliv på Lærkevej

Er drømmen at bo et sted, hvor både børn og voksne kan gå til alting, og hvor bilen kan holde et velfortjent hvil, så lad os vise jer denne mulighed på Lærkevej. Her er der skabt de bedste rammer for at leve et lykkeligt liv, hvor både børn og voksne kan få en nem hverdag.

I det attraktive Fuglebakkekvarter i det sydlige Viborg ligger denne skønne villa i to plan. Kvarteret er meget børnevenligt og veletableret med gåafstand til pasningstilbud, Finderuphøj Skole, indkøb og byen samt det nærliggende Fitnesscenter, hvor kroppen kan aktiveres.

Villaen er opført i 1954 i 2 etager og siden tilbygget i 1974, hvor garagen blev etableret. I stueplan er alle vægge spartlede og malede, og der er isat et nyt Kvik køkken og badeværelse i 2013. I stueplan er der indgang via entreen, der ligger i åben forbindelse med det stilrene køkken med hvide fronter. Der er prioriteret et par spisepladser, hvor det er muligt, at få flere skabe eller hylder i stedet, hvis man ønsker det. Fra entreen kan man gå til værelsesafdelingen, hvor der ligger et soveværelse og et børneværelse eller man kan gå i stuerne, der har en god størrelse med plads til både spiseafdeling og opholdsstue. Stuerne er adskilt af en smuk dobbelt fransk dør, der sammen med de smukke trægulve, den rå murstensvæg og brændeovnens varme og lyd af knitrende ild er med til at skabe en dejlig stemning og give stuerne karakter.

I den høje lyse kælder er der et godt stort vaskerum samt et godt disponibelt rum, der kunne fungere som ungdomsafdeling, spillerum eller måske et krea-rum til de kreative i familien. Et stort plus er, at der er et toilet, så man slipper for at løbe på trapper for at komme på toilet. Fra kælderen er der ydermere udgang til den lukkede garage.

Haven har en god størrelse og her skal man ikke bruge mange kræfter på vedligehold, så den sparsomme tid kan gå med noget andet. Fra entreen er der udgang til den hævede veranda, hvor solen står fra morgenstunden og indtil middag.


Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
96
Kælder
96
Grund
707
Værelser/Heraf stuer
4/2
Byggeår/ombygget
1954/1973
Energimærke
F