Sct. Nicolaj Gade 40D · 8800 Viborg

Sct. Nicolaj Gade 40D · 8800 Viborg

✕ Luk
Facade
✕ Luk
1. sal

Livskvalitet i latinerkvarteret

Smalle gader med toppede brosten, gamle gadelamper, smukke huse og domkirkens timeslag er med til at skabe den rette stemning i Viborgs latinerkvarter – og midt i dette mageløse kvarter finder vi ende-rækkehuse, der ligger behageligt tilbagetrukket på Sct. Nicolaj Gade 40D.

Den fine beliggenhed i det hyggelige kvarter er et ekstra plus ved rækkehuset. Det ligger i en samlet og rolig bebyggelse med ejerforening, garageanlæg med egen garage, gæsteparkering, ordnede forhold, grønne arealer og en bekvem adgang til rækkehuset fra begge sider.

Døren går op og ind træder man på 114 kvadratmeter boligareal i to etager. Entréen med trappeopgang fordeler til et større badeværelse med bruseniche, et godt værelse og et kombineret køkken-alrum, hvor der er så rigeligt med plads til at indrette et leverum til både måltider, lektielæsning og hjemlig hygge.

Tag trappen ovenpå. Heroppe finder du et hyggeligt soveværelse med skabsvæg, et børneværelse, et mindre toilet og dagligstuen, hvorfra der er adgang til en lille altan. Fra altanen er der oven i købet udsigt til et udsnit af Nørresø og desuden henover byens tage.

Rækkehuset fra 1987 er bygget i gedigne materialer fra yderst til inderst og byder bl.a. på fuldmurede og vandskurede vægge. På den ene side af rækkehuset findes en nem og sydvendt gårdhave og på anden side et dejligt adgangsareal, hvor fra der også er adgang til et mindre depotrum.

Kom med på en bytur til Sct. Nicolaj Gade 40D i hjertet af Viborg og oplev et rækkehus med mulighed for masser af livskvalitet ude og inde.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
114
Grund
121
Værelser/Heraf stuer
4/1
Byggeår
1987
Energimærke
C