Galgebakkevej 18 · 8620 Kjellerup

Galgebakkevej 18 · 8620 Kjellerup

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Bo moderne på idyllisk landsted med egen jagt og skovsø

Hvorvidt Galgebakken i sin tid har været location for et dramatisk scenarium, melder historien ikke noget nærmere om. Men vi ved med sikkerhed, at denne ejendom i dag danner ramme om et skønt landsted omgivet af juletræsskov, egen skovsø, åbne vidder og uanede muligheder.

Dette landsted er med en beliggenhed mellem Viborg og Kjellerup et oplagt valg for boligkøberen, der er på udkig efter en bolig med naturskønne omgivelser, men med kort vej til byen – kun 15 min. i bil til Viborg. Her er uendelige muligheder for at nyde naturen på mange måder og dyrke hobby i det fri. Den jagtinteresserede kan glæde sig til at opleve masser af vildt. Eller hvad med at indrette dig med hestehold, hestebokse og egen ridebane?

Godt og ugeneret placeret i egen lille skov finder du får den charmerende ejendom, der er opført i 1890, og som løbende er moderniseret og renoveret, senest inden for de sidste par år med bl.a. totalmoderniseret stueplan, nyere tag og vinduer og døre. Det giver alle tænkelige rammer for et idyllisk landsted, der er fulgt med tidens krav om moderne faciliteter af god kvalitet.

Det moderniserede stuehus rummer 223 kvm, som fordeler sig på store, lyse rum med masser af rumfornemmelse. Stueplan indeholder entré, bryggers med vaskefaciliteter, badeværelse, værelse og stor stue i umiddelbar forlængelse af køkken-alrum. Køkkenet fra JKE er med sin romantiske stil tro mod husets udtryk med hvide fyldningslåger, vitrinelåger og kvalitetshvidevarer. Her er masser af skabs-, køkkenbords- og albueplads til den gastronomiske entusiast.

På førstesalen går den skønne rumfornemmelse igen. Her finder du en rummelig stue, soveværelse med masser af lysindfald og med indgang til stort badeværelse.

Der hører flere udbygninger og stalde til boligen, og det er muligt at genetablere ridebane. Hele herligheden er omkranset af stor velanlagt have, juletræsplantage og lille skovareal med egen skovsø.

Lad Wulff

Sagsnummer
B2584TL
Ejendomstype
Fritidslandbrug
Kontantpris
2.975.000
Ejerudgift pr. mdr.
2.594
Boligareal
223
Kælder
15
Grund
83.835
Carport
22
Værelser/Heraf stuer
5/2
Byggeår/ombygget
1890/2008
Energimærke
C
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk