Sønder Alle 32 · 8800 Viborg

Sønder Alle 32 · 8800 Viborg

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Nyd et gudeskønt liv i Villa Breidablik

Inden for den nordiske mytologi er Breidablik hjem for den smukke Balder, søn af gudernes konge Odin. Myterne fortæller, at Breidabliks tag er af sølv, der hviler på piller af guld, og at her findes intet ondt eller urent.

Højt beliggende for enden af Sønder Allé 32 ligger Viborgs Breidablik. Så vidt vides, har villaen hverken huset gudesønner eller haft sølvtag. Men siden Breidablik blev opført i 1928, har det ganske vist været en ejendom, hvor forsvaret for det gode har været toneangivende. Breidablik har således huset blandt andet et privat børnehjem og været anvendt som bolig for udstationerede Nato-generaler. I dag er det en skøn privat familiebolig, som er klar til at skifte ejer.

Med sine 375 smukke kvm rummer Villa Breidablik rige muligheder for at udleve det gode liv. De mange kvadratmeter fordeler sig over tre plan og er udnyttet generøst i store, højloftede rum med et væld af stilfulde karaktertræk som for eksempel karnapper, hvælvinger, fyldningsdøre, udskårne karme og sprossede vinduer.

Du bliver budt velkommen i et charmerende vindfang og træder herfra ind i villaens entré med den gennemgående trappe, der fordeler til de to øverste plan. Stueplan rummer værelsesafdeling, bryggers og hele to badeværelser. Videre på første sal finder du villaens hjerte med lyst køkken med udgang til haven, gæstetoilet og de to enorme stuer med vid udsigt til Søndersø og Sønæs. Udsigten bliver blot endnu skønnere på øverste etage, hvor du finder to store værelser, det ene med balkon, samt stort badeværelse.

Villaen er placeret højt på en 2674 kvm stor grund, der også omfatter en stor, velanlagt have med flere gode og afskærmede terrasser. Her kan du uforstyrret nyde solen, eller du kan nyde skyggen under de høje, gamle træer. Endvidere byder ejendommen på carport på 44 kvm.

Med den korte afstand til såvel centrum som Søndersø og Sønæs er Breidablik det oplagte valg for eksempelvis den store, aktive familie, der ønsker at bo tæt på Viborgs faciliteter.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne gudeskønne villa.

Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
308
Kælder
33
Grund
2.674
Carport
44
Værelser/Heraf stuer
6/2
Byggeår/ombygget
1928/2000
Energimærke
D