Strandvejen 9B · 8832 Skals

Strandvejen 9B · 8832 Skals

✕ Luk
Set fra vejen
✕ Luk
Stueplan

Strandvejsvilla med udsigt til fjorden

Velkommen til Strandvejen 9B i Sundstrup, der ligger med frit udsyn over Limfjorden. Og velkommen til en total gennemrenoveret og genopført villa, hvor kun de originale ydervægge fra 1927 er tilbage. Alt andet er i en topmoderne og indflytningsklar tilstand.

Beliggenheden direkte ned til Lovns Bredning taler for sig selv. Det givet et flot synsfelt over vandet og til bland andet lystbådehavnen i Virksund og det åbne landskab. Der er direkte adgang til vandet, til naturen og kun syv kilometer væk ligger en attraktiv golfbane.

Renoveringen i 2009 er gennemgribende. Når du træder ind i entreen, er det som at træde ind i en helt nyopført villa. Her er et smukt badeværelse, skøn opholdsstue, stort alrum, inventar fra Svane Køkkenet og funktionelt bryggers – og tre sidstnævnte rum har flotte gulvklinker.

Første sal byder på opholdsstue med fransk altan med formidabel fjordudsigt. Her findes også skønt soveværelse med indbygget skab, to børneværelse og et velværelse med badekar til de dage, hvor du springer morgendukkerten i fjorden over.

Villaen bliver opvarmet med luftvarmepumpe, der klarer opvarmningen i hele villaen på en økonomisk forsvarlig måde. Energimærket er derfor i klasse A2010, da både varmepumpe, isolering, døre og vinduer tilsammen gør villaen energirigtig.

Langs den ene side er anlagt en indkørsel med belægningssten, der leder op til en rummelig carport med redskabsrum. Ud mod fjordsiden er anlagt en stor terrasse, der giver panoramaudsigt over fjorden og giver lyst til ophold i det fri og til at undersøge vandtemperaturen eller opskyllede muslingeskaller i vandkanten.

Tag med Wulff & Partnere ud til en skønne familievilla, der giver maksimal boligkvalitet og en attraktiv beliggenhed ved fjorden, som bare SKAL opleves i virkeligheden.Sagsnummer
B2357PW
Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Kontantpris
2.595.000
Ejerudgift pr. mdr.
1.098
Boligareal
169
Grund
684
Carport
38
Værelser/Heraf stuer
6/2
Byggeår/ombygget
1927/2009
Energimærke
A2010
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk