Håndværkervej 5 · 8840 Rødkærsbro

Håndværkervej 5 · 8840 Rødkærsbro

✕ Luk

Højt til loftet - højt til himlen

Ganske vist hedder adressen på denne ejendom Håndværkervej 5. Men det er langt fra et såkaldt håndværkertilbud fra ejendomsmægleren, men derimod et spritnyt og gennemført erhvervslejemål, der umiddelbart kan tages i brug.

Vi befinder os i Rødkærsbro, nærmere bestemt i byens erhvervsområde. Her ligger der i forvejen en skønsom blanding af spændende erhvervsvirksomheder, der nyder godt af de fine arealer, gode beliggenhed til indfaldsveje og hurtige adgang til rute 26 mellem Viborg og Aarhus.

Lagerbygningen kan tjene flere forskellige formål. Den kan eksempelvis rumme et lagerhotel, en engrosvirksomhed eller en opbevaring af maskiner til en håndværksvirksomhed – mulighederne er mange inden for de eksisterende rammer.

Bygningen tæller et areal på 2.000 kvadratmeter. Den er isoleret, men ikke opvarmet. Der er højt til loftet i bygningen, hele 7,2 meter, og dermed masser af kubikmeter rum. Tilmed findes der fire hæve-sænkeporte med en bredde på 3,6 meter og en højde på 6,0 meter.

Grunden tæller i alt 2.004 kvadratmeter og er anlagt med fine kørearealer ved bygningen. Den årlige leje beløber sig til 330.660 kr. og lejemålet er tidsubegrænset. Overtagelse kan ske med det samme og efter nærmere aftale.

Lad Wulff & Partnere fremvise denne funktionelle lagerbygning med rige muligheder for den rette virksomhed. Tænk gerne høje tanker …

Sagsnummer
E1153PW
Ejendomstype
Produktion / lager
Årlig leje
330.660
Lejeperiode
-
Grund
2.004
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk