Gl. Aalborgvej 8, Bjerregrav · 9632 Møldrup

Gl. Aalborgvej 8, Bjerregrav · 9632 Møldrup

✕ Luk
Set fra haven
✕ Luk
Stueplan

En boligperle i Bjerregrav

Mange mennesker kender sikkert Bjerregrav som en samling huse ved vejen mod Aalborg, nord for Viborg. Et nærmere eftersyn afslører en hyggelig landsby med købmand, friskole, SFO, børnehave, kirke, betagende natur og aktive borgere.

På adressen Gl. Aalborgvej 8 har der også været stor aktivitet gennem tiderne. Det ses i særlig grad i denne villa fra 1936, der løbende er blevet vedligeholdt, udbygget og renoveret – senest i 2011. Godt håndværk, gode materialer og sans for at skabe atmosfære har været nøgleordene.

Villaen med et boligareal på 158 kvadratmeter fremtræder i fin boligstandard. Træd ind i den hyggelige hall med trappeopgang og fornem straks den gode stemning. Gå ind i den store dagligstue med plankegulv, brændeovn og lysindfald – og tag et kig på det tilstødende køkken-alrum med terrassedøre til haven.

Stilen fortsætter i badeværelset. Det gør den også i havestuen med flotte klinker, hvorfra der er adgang til en stor hævet terrasse med klinker. Her kan udelivet nydes i sikker stil. Fra terrassen er der nedgang til have, gårdsplads og øvrige bygninger på matriklen.

På første sal finder du tre gode værelser, et mindre badeværelse og trappeopgang. Tag turen ned i den fint indrettede kælder, som byder på bryggers med vaskefaciliteter, flere disponible rum (i boligkvalitet) og ikke mindst en skræddersyet plads til vinopbevaring under trappen. Alt er gennemført ned til mindste detalje.

Grunden tæller ikke mindre end 5.972 kvadratmeter, hvoraf halvdelen er i landzone. På matriklen findes et velisoleret anneks, et smukt gårdmiljø med flot beplantning, et drivhus med siddeplads og sågar et større hønsehus, der både kan bruges som kryb-i-ly for regnen og decideret hønsehold (eller lignende).

Tag en køretur til Bjerregrav med Wulff & Partnere og se nærmere på den skønne boligperle – der venter en særdeles positiv oplevelse forude.Ejendomstype
Villa, 1 fam.
Boligareal
158
Kælder
72
Grund
5.972
Garage
28
Værelser/Heraf stuer
6/3
Byggeår/ombygget
1936/2011
Energimærke
C