Lundborgvej 16, 2. · 8800 Viborg

Lundborgvej 16, 2. · 8800 Viborg

✕ Luk

Flot kontorlejemål - nyt, trygt og godt

Der er på flere måder blevet kræset for arkitekturen i denne markante erhvervsejendom. Den smukke bygning ligger fantastisk godt placeret med en synlig facade til omfartsvejen i den vestlige del af Viborg – og tusindvis af bilister kører hver dag forbi og kan nyde bygningsværket ude fra.

Vi befinder os på adressen Lundborgvej 16, og erhvervslejemålet på i alt 765 kvadratmeter ligger på 2. sal midt i ejendommen. Der er gode parkeringsforhold og til selve lejemålet er der reserveret 14 p-pladser – foruden at der også findes gratis gæsteparkering.

Bygningen er opført i spændende materialer ude som inde. Poleret beton med struktur, enkle arkitektoniske linjer og et kontrastfyldt materialevalg gør kontorbygningen helstøbt – og inviterer til rige og fleksible indretningsmuligheder.

Træd ind i den repræsentative og velindrettet foyer, som er hele bygningens hjertet. Her fra er der adgang til fælles kantine, toilet/garderobe, loungemiljø med beplantning – og her fra fører elevator eller indvendige trapper dig op til kontoret på anden sal. Det giver et godt førstehåndsindtryk til kunder, medarbejdere, leverandører, gæster og andre, der kommer på besøg.

Lejemålet er anvendeligt til talrige formål – med en kombination af åbent kontorlandskab og individuelle kontorer samt mødelokaler. Det kan etableres kontor til rådgivende virksomhed, handelsvirksomhed, showroom eller kreative virksomhed som et reklamebureau, en arkitekt eller en it-virksomhed.

Kontakt Peter Wulff på telefon 81101652 eller e-mail pw@wulffpartnere.dk og hør mere om de mange spændende muligheder for at etablere et stilrent, funktionelt og moderne erhvervsmiljø i disse flotte omgivelser.

Sagsnummer
E1847PW
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
382.250
Lejeperiode
-
Grund
19.795
Værelser
14
Byggeår
2010
Peter Wulff Valuar, ejendomsmægler 8110 1652 pw@wulffpartnere.dk