Stenager 8, Ørum, 8830 Tjele

Ligger godt, ser godt ud, er godt

Dette er nærmest et tekstbogseksempel på den ideelle familievilla. Her får I praktisk planløsning i ét plan og masser af funktionelle kvadratmeter med bl.a. fem soveværelser, og hele herligheden er placeret på en lige så herlig, børnevenlig og naturskøn beliggenhed i den harmoniske villa-udstykning Stenager med frit udsyn til marker.  
 
Ørum er en lille, driftig by, beliggende på rute 16 mellem Viborg og Randers. Ørum byder på dagtilbud, skole, efterskole, forsamlingshus, idrætsanlæg med oplyst boldbaneanlæg, lægehus, kirke, butikker, erhvervsdrivende m.m. I Ørum vægtes byens fællesskab højt, og byen byder på forskellige foreninger som f.eks. fodboldforening og en aktiv borgerforening, der arrangerer forskellige aktiviteter i byen, samt en styregruppe, der arbejder for udvikling af byen.  
 
Vi byder her på et fuldmuret parcelhus opført i 2010 til nuværende ejer, og som fremstår både helt indflytningsklart og stort set vedligeholdelsesfrit. Huset er opført i en både moderne og klassisk stil med sadeltag, der giver en på én gang klassisk og alligevel stram arkitektur, der dog blødes lidt op af dekorative gesimsbånd. Her er intet udhæng, der kan blokere for lyset.  
 
Huset er opført som et T-hus med to husfløje. Ved første øjekast måske en mindre detalje, men med en stor effekt, for det er en konstruktion, der bl.a. har givet mulighed for at skabe en bolig med ekstra gode lysindfald fra både øst og vest, skøn forbindelse med og udsyn over både haven og det åbne land ved marken og for etablering af overdækkede terrasser på husets øst- og vestside.  
 
Huset byder på masser af komfortable detaljer som friskluftssystem, gulvvarme og akustiklofter i hele boligen, lige som der har været lagt vægt på placering af vinduer, så der kommer mest muligt dagslys ind. Huset fremstår i det hele taget lyst og stilrent med en rød – eller nærmere sort/hvid - tråd i farve- og materialevalg gennem hele boligen, hvilket skaber et ensartet og harmonisk udtryk.  
 
I ankommer i husets entré, der har adgang til bryggers med vaskefaciliteter, god skabsplads og udgang til garagen – praktisk, så I kan gå tørskoet ind på de våde dage og ikke skal slæbe indkøb særligt langt. I denne fløj findes også en værelsesafdeling med tre af i alt fem værelser, alle med skabe, og et badeværelse med bruser og toilet.  
 
Den anden fløj byder på et stort køkken-alrum i hele fløjens længde og med loft til kip og gavlvinduer fra gulv til loft, der giver både god rumfornemmelse og et fint lysindfald fra både øst og vest. Alrummet byder på køkken fra HTH med bl.a. stor køkkenø med spisepladser, masser af køkkenbordsplads og rummelig spisestue med god plads til gæstebud og udsigt over markerne. Der er udgang til overdækket terrasse i begge sider, så I kan nyde både morgen- og aftensolen og sidde ude også i regnvejr.  
 
Der er åben forbindelse til stuen, dog med en tydelig opdeling mellem rummene. Lige som spisestuen får I også her udsigt over markerne. Fra stuen er der adgang til endnu to værelser, heraf et forældresoveværelse med stor skabsvæg og skydedør til eget badeværelse med badekar, bruser og toilet.  
 
Til huset hører også en integreret dobbeltgarage på 65 kvm med el-porte – biler, cykler, haveredskaber, opbevaring af havemøbler og krukker om vinteren og plads til både aktiviteter og værksted.  
 
Huset er opført på en 1.031 m2 grund, der er anlagt med en nem have med græsplæne med nedsænket trampolin, delvist overdækket terrasse på to sider af huset, den ene med uforstyrret udsigt over markerne, træer og beplantning. Lige uden for grunden finder I desuden et grønt område, og lige om hjørnet en mindre legeplads.  
 
Lad Wulff & Partnere, din ejendomsmægler i Viborg, vise jer denne ideelle familievilla på en børnevenlig og naturskøn beliggenhed i hyggelige Ørum.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET