Nonbo Enge 33, Hald Ege, 8800 Viborg

Kom flot på plads med plads til alle

Der er rummelige boliger. Der er familievenlige boliger. Og så er der denne villa, der med sine 298 kvadratmeter overgår de fleste pladskrævende familiers behov. Her får du nemlig bl.a. hele seks værelser, stort fitnessrum, tre badeværelser, gode fællesarealer og masser af komfort. Læg så dertil en beliggenhed i naturskønne, rolige Hald Ege, og du har ingredienserne til den ultimative storfamilievilla.  
 
Nonbo Enge er en lukket, rolig vej i udkanten af familievenlige Hald Ege, der er et trygt lokalsamfund kun et par kilometer uden for Viborg, omkranset af skov- og markarealer og tæt på naturskønne Dollerup og Hald Sø. Hald Ege byder på såvel velfungerende folkeskole, daginstitutioner, fri- og efterskole som miniregnskov og et aktivt, engageret lokalliv med f.eks. ølbryggerlaug, kulturhus og lokalblad.  
 
Villaen er opført i 2013 og fremstår lys, meget velplejet og helt klar, så I ikke skal gøre andet end at flytte ind, fordele værelserne og starte livet i jeres nye bolig. Ud over masser af plads kan I samtidig se frem til en funktionel bolig med komfortable elementer som for eksempel indeklimaanlæg, jordvarmeanlæg med lavt energiforbrug og et minimum af vedligehold.  
 
De 298 kvadratmeter ligger fordelt, så du får to separate værelsesafdelinger, der ligger centreret om villaens kerne i de store fællesarealer. Som den ultimative familiebolig, denne villa er, får du naturligvis to indgange – entréen, hvor du sikkert vil byde gæster velkommen, og bryggerset, hvor familien kan træde ind, som I er, med vådt overtøj, gummistøvler, skoletasker, indkøb og andet hverdags-habengut.  
 
Det er også i villaens indgangsfløj, at du finder fire af de i alt seks værelser og et badeværelse med badekar, bruseniche og toilet. I forlængelse af værelsesafdelingen finder du villaens store fitness-/aktivitetsrum med tilhørende badeværelse med toilet.  
 
I villaens hjerte finder du fællesarealerne, der først byder på et stort multirum/stue med udgang til overdækket terrasse. Herfra fortsætter du ind i køkken-alrummet med bl.a. køkken-ø, dobbeltovn og god arbejds- og opbevaringsplads i store skuffer, så du slipper for forstyrrende overskabe. Yderligere opbevaringsplads finder du i viktualierummet. Her i alrummet får I masser af plads til at samles til spisning, familiehygge og gæstebud, og på de varme sommerdage kan samværet nemt flyttes ud på to terrasser på hver sin side af villaen i forlængelse af køkken-alrummet.  
 
Fra køkken-alrummet fortsætter du ind i en stor opholdsstue, ligesom der er adgang til en afdeling med to værelser og et badeværelse med bruser og toilet.  
 
Villaen er placeret på en 1122 kvm stor grund, der er anlagt med en nem have med stor flisebelagt terrasse, græsplæne med pergola, højbede, isoleret udhus og dobbelt carport.  
 
Lad Wulff & Partnere, din ejendomsmægler i Viborg, vise dig denne rummelige villa i naturskønne, rolige Hald Ege, der rummer alle ingredienserne til den ultimative storfamilievilla.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET