Vorningvej 76, Vorning, 8830 Tjele

Velkommen til Vorning, velvære og vue til naturen

Måske kribler det i krop og sjæl, når du ser billederne af denne særlige ejendom. For du kan sikkert allerede fornemme den tilbagelænethed, som venter her i naturskønne Vorning. Og hvis du kan mærke, at tiden er inde til at slå dig ned i rolige og naturskønne omgivelser i en bolig, der emmer af karisma, kant og kreativitet, så vil vi gerne byde dig velkommen til Vorning, velvære og vue til naturen.  
 
På Vorningvej 76 venter et hjem omgivet af fredsommelighed, frihed og flora. Denne særlige villa, der siden 1903 har ligget på den 1373 kvadratmeter store grund, vil sandsynligvis tiltrække den kreative og frihedssøgende sjæl, der drømmer om en bolig med kant og en beliggenhed på kanten af naturen. Det finder du i dette fristed, hvor den indre ro både kan søges i kirken på den anden side af vejen, eller i en havestol med udsigten til hestene, der græsser på engen, som grænser op til din have med stier til skov og åbne områder.  
 
For Vorning er en stille og hyggelig landsby, der ligger placeret i et naturskønt smørhul mellem Viborg, Randers, Hammershøj og Hobro. Byen har eget borger- og kulturhus og er omgivet af Tjele-egnens smukke natur og tæt på bl.a. Tjele Langsø. I Vorning er der dagligvarebutik, busforbindelse til Viborg via Foulum, samt cykelsti til Hammershøj, hvor der er skole, daginstitution og busforbindelser til både Randers, Bjerringbro og Viborg.  
 
Også selve ejendommen emmer af landlig idyl, hvor detaljer som Dannebrogsvinduer, dekorative gesimsbånd, hvidmalede trævægge og -lofter og rustikt landkøkken understreger den hyggelige bondehusstil. Huset er oprindeligt opført i 1903, men er løbende opdateret og ombygget, bl.a. i 2004 med en tilbygning. Huset byder på i alt 214 kvadratmeter bolig i to plan samt en dyb kælder på 14 kvadratmeter. Derudover får I 46 gode kvadratmeter garage, som kan anvendes som hobbyværksted m.m.  
 
Du træder ind i huset i den nyere havestue, som samtidig har adgang til haven. Praktisk på våde dage med beskidt fodtøj og vådt overtøj efter en dag i haven eller på vandring i det grønne. Husets kerne er i den store stue, der fordeler til såvel spisestue og køkken som husets førstesal. Her fornemmer du særligt husets charmerende stemning med blandt andet synlige bjælker og brændeovnen centralt i rummet. Fra stuen er der adgang til et værelse med skabsvæg og adgang til eget badeværelse med toilet og bruseniche i glasbyggesten.  
 
I det hyggelige køkken får du masser af plads til såvel at sysle med surdejsbrød, søndagssteg og syltning af bær som at hygge i spisekrogen med familien. Ellers kan middagen også indtages i den særskilte spisestue ved de større gæstebud.  
 
Fra køkkenet er der nedgang til en lys, mindre kælder, hvor du får bryggers med vaskefaciliteter samt to disponible rum, der for eksempel kan anvendes som viktualierum og til opbevaring.  
 
Førstesalen byder på et værelse, badeværelse med badekar og toilet samt et stort alrum med thekøkken. Alrummet kan evt. opdeles, så der etableres et ekstra værelse. Der er fra alrummet udgang til en stor altan med skøn udsigt over de grønne friarealer og til skov.  
 
Til ejendommen hører en hyggelig, børnevenlig have med bl.a. flisebelagt terrasse, masser af hyggekroge og udsigtspladser, bålplads, drivhus, køkkenhave, legehus, skøn udsigt til det grønne og fornemmelsen af græssende heste, fugletræk over engene og ikke mindst en allestedsnærværende ro.  
 
Lad Wulff & Partnere, din ejendomsmægler i Viborg, byde dig velkommen til Vorning, velvære og vue til naturen.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET