Vesterled 25C, 8832 Skals

Bo med grøn energi i grønne omgivelser

Hvor det skrånende landskab ned mod Hjarbæk Fjord møder landsbyen Skals ligger denne gennemførte familievilla velplaceret i landlige omgivelser. På to matrikler og en over 3.000 kvm grund er der i de naturskønne og familievenlige rammer skabt en yderst funktionel og gennemført kvalitetsvilla med panoramaudsigt mod Hjarbæk Fjord.  
 
Selv om der er udsigt til grønne enge, græssende kvæg og grønt, så langt øjet rækker ud mod Hjarbæk Fjord i horisonten, er vi dog stadig i yderste række af et roligt villakvarter i landsbyen Skals. Skals er en by i god udvikling og blev i 2021 kåret som Årets landsby i Region Midtjylland. Landsby er måske lidt misvisende, for byen har på flere måder vokseværk, og her finder du bl.a. dagtilbud, skole, efterskole, højskole, indkøb, butikker, idrætscenter, svømmehal, foreninger m.m. Byen ligger som et ekstra plus smukt placeret mellem enge, skove, åer og hedearealer og tæt på Hjarbæk Fjord. Samtidig er du blot få kilometer fra såvel Viborg og Skive.    
 
Villaen er opført i 2014, og resultatet er en gennemført villa på 175 kvadratmeter, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken komfort, kvalitet eller funktionalitet. Du får bl.a. en familievenlig planløsning med en forældre- og en børneafdeling, to badeværelser, stort højloftet køkken-alrum og stort bryggers. Der er lagt vægt på komfortable løsninger som f.eks. varmepumpe, Genvex, gulvvarme og akustiklofter overalt. Under opførelsen er der ligeledes anlagt nyt haveanlæg, hvor der er etableret jordvarmeanlæg.  
 
Også villaens æstetik er der kredset om, så du får en arkitekttegnet fuldmuret villa opført i blødstrøgne teglsten i bungalow-stil med built up-tag, der skråner mod begge sider og giver mulighed for loft til kip, god loftshøjde og store vinduer i stuen. Og det er godt tænkt, så du kan få det fulde udbytte af det smukke vue over enge og mod fjorden.  
 
Du ankommer til villaen på en stor, præsentabel, grusbelagt indkørsel og træder ind i villaens entré, hvor der er adgang til det første af villaens badeværelser med bruser og toilet. Fra entréen er der desuden adgang til stort bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og masser af opbevaringsplads samt til to værelser med skabe.  
 
Villaens naturlige centrum for familielivet venter midt i villaen i det store køkken-alrum, som byder på rummeligt køkken med praktisk køkkenø, viktualierum og masser af plads til både de kulinariske og sociale udfoldelser. Her er plads til at indrette sig med det store langbord og til familiens yngste medlemmers leg og udfoldelser. Fra såvel alrum og den tilstødende stue er der udgang til stor, flisebelagt terrasse.  
 
Der er åben forbindelse til den store stue, og unødvendig spildplads er dermed erstattet med plads til familielivet. I en niche i stuen kan I indrette jer med sofakrog, hvor I kan nyde privilegiet af at dele udsigten over enge og fjord med det græssende kvæg. En plads i hjemmet, der er oplagt til at slå sig ned, indstille blikket mod horisonten og ’gumle’ lidt over tilværelsen.  
 
Fra stuen er der adgang til villaens anden værelsesafdeling, der rummer to værelser, det ene med walk-in closet, og lyst badeværelse med bruser og toilet.  
 
Til villaen hører også muret dobbeltgarage med el-porte, toilet og hobbyværksted samt et udhus med bl.a. cykelskur og integreret overdækket areal.  
 
Du får masser af tid til at nyde den 3.186 kvadratmeter store grund, familievillaen er nemlig opført med en minimum af vedligeholdelse. Grunden er anlagt med stor have med bl.a. flere solterrasser, gamle frugttræer og frugtbuske, stor græsplæne og hyggekroge. Det oplagte udgangspunkt for udeliv, hulebygning og god leg.  
 
Lad Wulff & Partnere, dine ejendomsmæglere i Viborg, vise dig denne gennemførte familievilla med udsigt til fjorden.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET