Nørremøllevej 2A, 8800 Viborg

Storfamiliens charmerende villa mellem centrum og sø.

Patriciercharme møder moderne komfort i denne rummelige villa, der er opført for snart 100 år siden, men fremstår som i sin bedste alder. Som det sig hør og bør med en villa af denne kaliber, er den passet og plejet i både det indre og ydre, med mere end blot de med tiden nødvendige opdateringer. Villaen har i 2003 været igennem en opdatering og ombygning med blandt andet en tilbygning. Resultatet er en særdeles rummelig og charmerende villa med en æstetik, der balancerer vellykket mellem den oprindelige stil og nutidens komfort og funktionalitet.  
 
Villaen er placeret på en bynær placering i smørhullet mellem Nørresø og centrum af Viborg. Vi er i Katedralskolekvarteret i det nordlige Viborg, tæt på Nørresøbadet, dagtilbud, Nordre Skole, gymnasium, indkøb på den anden side af vejen og midtbyens butikker og cafeer i gåafstand – perfekt for den aktive familie.  
 
En aktiv familie, måske med dine, mine og vores børn, kræver plads og komfort. Og det får du masser af i denne villa, som på sine tre plan byder på 182 kvadratmeter i stueplan og førstesal plus 70 kvadratmeter i den moderniserede kælder, der fremstår i boligkvalitet. I kan for eksempel indrette jer praktisk med forældesoveværelset i stueplan, børneafdeling på første sal og teenageafdeling i kælderen. Og som noget ret unikt får I badeværelse og toilet på alle tre etager, så de værste flaskehalse om morgenen undgås.  
 
Denne type villa er fra en tid, hvor man typisk havde et mindre vindfang som indgang til villaen, men under ombygningen er der etableret en rummelig entré, som kombineret med bryggers skaber et rummeligt, funktionelt og mere tidssvarende indgangsparti med masser af garderobeplads, vaskefaciliteter og plads til at lande med tumlinger, legekammerater, skoletasker, beskidt fodtøj og indkøb.  
 
Stueplan er derudover indrettet med forældresoveværelse, badeværelse med toilet, køkken og to charmerende stuer en suite, som er to skønne rum med masser af dagslys og charmerende æstetik. Bemærk for eksempel de gamle vitrinedøre med snirklede udskæringer og brændeovnen, der sammen med de hvidmalede trægulve og stuklister langs loftet skaber en hyggelig stemning af fransk landstil og nordisk patricierstil.
 
Denne stil fortsætter i spisestuen, der har udgang til hævet træterrasse, hyggelig karnap med integreret bænk og åben forbindelse til et charmerende køkken med bl.a. stor køkkenø med hvide bordklinker, udskårne låger og udgang til træterrasse.
 
Den hyggelige stemning fortsætter på førstesalen, der rummer to gode værelser, et badeværelse med toilet og bruser og repos, der er oplagt til at indrette som et fælles opholdsrum med f.eks. sofahjørne til gaming og tv, sovesofa til overnattende gæster eller med bord til kreative sysler og lektielæsning.
 
I kælderen får du 70 kvadratmeter i boligkvalitet med god loftshøjde og gulvvarme overalt, to disponible rum, badeværelse med bruser og toilet og en gang med god skabsplads. Alt i alt den oplagte teenage- eller gæsteafdeling.
 
Det er tydeligt, at man har haft øje for at tænke haven med som en vigtig del af boligen. Her får du for eksempel flere træterrasser, heraf en stor overdækket terrasse med gode plads til eksempelvis loungemøbler, så du får det fulde udbytte af uderummet i haven. Der er desuden redskabsskur.
 
Lad Wulff & Partnere, din ejendomsmægler i Viborg, vise dig denne særdeles rummelige og charmerende villa med en æstetik, der balancerer vellykket mellem den oprindelige stil og nutidens komfort og funktionalitet.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET