Møgelparken 26, 8800 Viborg

Gennemtænkt, gedigent og gennemført

Både i tankerne bag, udførelsen af og materialevalgene i denne gedigne, arkitekttegnede villa ligger der såvel kreative kræfter som gennemtænkte valg. Villaen er opført i 2006 af entreprenørfirmaet MT Højgaard til den nuværende ejer efter tegninger af arkitekt Zoran Juresa fra ERIK Arkitekter, der har leget med og udnyttet de mulighederne, som det skrånende terræn skaber. Det har resulteret i en villa med en spændende arkitektur, kreativ planløsning og uforstyrret udsigt mod eng og skov.  
 
Villaen ligger på en 1015 kvadratmeter stor grund i Liseborg i det sydlige Viborg, der byder på et børnerigt, grønt boligområde, der siden starten af 00’erne er vokset op i harmoni med den omkransende natur. Du er samtidig tæt på dagtilbud, tryg skolevej, idrætsfaciliteter, indkøb, legekammerater, legeplads, mountainbike-stier og løberuter lige i nærheden.  
 
I skabelsen af villaen har noget af det centrale været at skabe på den ene side mest muligt lys og rumfornemmelse inde i villaen og udsyn og udsigt over området omkring. Der er derfor lagt vægt på elementer som store glaspartier i de sydvendte facader og flere åbne rum uden overflødige vægge. Samtidig er det skrånende terræn udnyttet til at skabe en nedre etage lige over jordniveau, hvorfor etagens rum mod haven er godkendt til beboelse og har vinduer fra gulv til loft, der giver masser af dagslys. Derudover giver den gode placering på grunden en uforstyrret udsigt over området og til enge og skov mod syd i både stue- og underetage mod haven og ikke mindst fra altanen.  
 
Overalt i villaen er anvendt materialer og løsninger, der både har kvalitet og energioptimering for øje, som f.eks. opmurede og vandskurede indvendige vægge, gulvvarme overalt og indeklimasystem.  
 
Stueplan rummer entré og gang med trappeløb samt indgang til bryggers med masser af opbevaringsplads. Der er ligeledes praktisk adgang til garagen, så I kan gå tørskoet til og fra bilen. Et par trappetrin fører dig op i det store køkken-alrum, der byder på et lyst køkken med gode faciliteter som for eksempel masser af opbevaringsplads og køkken-ø med plads til både kulinariske udfoldelser og en snak over madlavningen.  
 
Køkken-alrummet har åben forbindelse med stuen, der ud over god loftshøjde grundet den ensidige taghældning har ildsted, plads til både spise- og sofaafdeling og ikke mindst skøn udsigt over området og til skov- og engarealer. Stueplan rummer også et kontor/værelse samt soveværelse med walk-in closet og eget badeværelse med toilet, bruser og spa-badekar. Fra både stue og soveværelse er der udgang til svalegang / overdækket altan langs hele den sydvendte facade med pejs og plads til både loungemøbler og spisebord.  
 
Nederste etage byder på 110 kvadratmeter, heraf er de 60 kvadratmeter mod haven godkendt til beboelse. Her finder du to værelser med udgang til haven samt et multirum til for eksempel aktivitets- eller fitnessrum. Rummet kan eventuelt også lukkes af, så der etableres endnu et værelse. Derudover finder du et badeværelse med bruser og toilet, en hyggelig vinkælder, stort vaskerum samt et depotrum.  
 
Fra nederste etage er der udgang til en overdækket terrasse under svalegangen og en velanlagt, sydvendt have i forskellige niveauer. Til villaen hører også stor dobbeltgarage med el-porte samt et cykelskur.  
 
Lad Wulff & Partnere vise dig denne gennemtænkte, gedigne og gennemførte arkitektvilla med uforstyrret udsigt mod eng og skov.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET