Tostrupvej 3, Birgittelyst, 8800 Viborg

Naturelskerens oase i fredsommelige Birgittelyst

Går du og drømmer om et liv i mere fredsommelige og naturskønne omgivelser? Og ønsker du samtidig et hjem med venligt nabolag og glæderne og trygheden i et roligt villakvarter? Så vil vi gerne invitere dig og din familie med til denne idylliske og velholdte ejendom i Birgittelyst, hvor du får skøn natur både på og lige uden for matriklen.
 
Godt tilbagetrukket fra Tostrupvej ligger den idylliske, stråtækte ejendom, hvis landlige stil understreges af en beliggenhed med panoramaudsigt over marker. For selv om du befinder dig i et villakvarter, skaber denne ejendom med charmerende detaljer som stråtag, sprossede vinduer, smedejernslåge, sortmalet raftehegn og pikstensbelagt indkørsel associationer til en klassisk skovriderbolig med ægte, dansk nostalgi, som meget passende kunne have ”I skovens dybe, stille ro” som soundtrack.
 
I er kun få kilometer syd for Viborg, men her hviler nemlig en speciel følelse af mennesker og natur i forening og en stemning af skovens dybe ro i dette trygge og familievenlige område, der begyndte at spire frem mellem nåletræerne i 1960’-erne. Birgittelyst blev nomineret til årets lokalområde i 2015, og flere og flere børnefamilier har da også fået øjnene op for de mange fordele ved at slå sig ned i de naturskønne omgivelser.
 
Børnene har kort afstand til Hald Ege Skole via børnevenlig cykelsti, og byens beliggenhed giver gode muligheder for cykling og løb i området, også i skoven ved Slugten, et kuperet åndehul midt i Birgittelyst med skov, vandrestier og kælkebakke. Birgittelyst byder også på blandt andet rideskole og ”Oasen” lige på den anden side af Tostrupvej, som er byens udendørs samlingssted med naturlegeplads og shelter, lige som Vedsø og det bakkede landskab ved Hald Sø og Dollerup ligger i gå- og cykelafstand.
 
Ejendommen er opført i 1965 og løbende opdateret og ombygget. Der er blandt andet et charmerende anneks i boligstandard som supplement til husets 187 kvadratmeter, der fordeler sig over to plan.
 
Du træder ind ad den brede fordør i en rummelig entré med adgang til gæstetoilet og trappe til førstesalen. Fra entréen fortsætter du videre ud i et rummeligt køkken i landlig stil og med plads til det hyggelige langbord, hvor hele familien kan samles. Dog vil det nok også være pladsen ved køkkenbordet og vinduet med udsigt ud over markerne, der drager opmærksomheden. Bryggerset støder op til køkkenet og har adgang fra carporten, så I nemt kan komme ind med dagligvarer og overtøj efter en frisk gåtur i naturen året rundt.
 
I den store vinkelstue får I masser af plads til at indrette jer med både spisestue til gæstebud foran den murede pejs og med familiens sofahyggekrog i den anden afdeling. Også her får I glæden af at føle jer tæt forbundet med naturen, som I fornemmer gennem de sprossede vinduer og havedøren med direkte udgang til en af flere terrasse.
 
Første sal rummer tre værelser, heraf et forældresoveværelse med loft til kip med synlige bjælker, adgang til walk in-closet og udgang til vestvendt altan, hvor I kan sidde og nyde aftensolen sænke sig over haven. Etagen byder også på et rummeligt badeværelse i landlig stil med dobbelt-håndvask, bruseniche og fritstående badekar med løvefødder.
 
Boligen suppleres med et charmerende anneks i boligstandard, som rummer et hyggeligt, disponibelt rum med ovenlysvindue samt et vaskerum. Annekset kan for eksempel anvendes som kontor, gæsteværelse, teenageværelse, klinik m.m.
 
Hele herligheden omkranses af en hyggelig, velanlagt have med høje træer, hyggekroge og ugenerte terrasser omkring på grunden, blandt andet en hævet, lukket træterrasse i bunden af haven. Der er desuden etableret carport med udhus.
 
Lad Wulff & Partnere, din ejendomsmægler i Viborg, vise jer denne idylliske og velholdte ejendom i fredsommelige Birgittelyst med skøn natur både på og lige uden for matriklen.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET