Reberbanen 11, 8800 Viborg

Retlinet domicil i centrum af Viborg

I centrum af Viborg er denne ejendom nu ledig for salg eller leje. Ejendommen har senest været anvendt til social- og sundhedsskole og har derfor adskillige anvendelsesmuligheder, for eksempel kontor, klinik, undervisning, fitness, dansestudie eller domicil.
 
Ejendommen er opført i 2001 efter tegninger af ERIK Arkitekter og byder på et samlet etageareal på 1.148 kvadratmeter i to plan. Der vil ved behov eventuelt være mulighed for udvidelse af etagearealet i de to atriumgårde på hver side af bygningen.
 
Ejendommen har en spændende og retlinet arkitektur og planløsning med forskudte plan, atriumgårde og store glaspartier, der skaber en lys og luftig atmosfære. Dertil kommer komfortable features som ventilationsanlæg, udvendige solgardiner og ikke mindst elevator, som gør ejendommen handicapvenlig. Bygningen opvarmes med fjernvarme. Ejendommen har 15 parkeringspladser under tag, og lige bag ved ejendommen findes desuden stor, offentlig parkeringsplads.
 
Ejendommen er opført i to plan, som forbindes af trappeløb i begge ender og i midten af bygningen samt af elevator. Stueplan er i dag indrettet med blandt andet tre store undervisningslokaler, kontor, mødelokale, depotrum, garderobe og adskillige toiletter.
 
På 1. sal findes yderligere tre store lokaler, der lige som lokalerne i stueplan kan omdisponeres og underinddeles i mindre lokaler. Her er derfor mange muligheder for at indrette ejendommen efter jeres behov.
 
Lad Wulff & Partnere, din ejendomsmægler i Viborg, vise jer dette retlinede domicil i centrum af Viborg, der rummer utallige anvendelsesmuligheder.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET