Vesterled 3, 8800 Viborg

Velkommen til det venlige vesten.

Det er ikke det vilde, men derimod det venlige vesten i Viborg, som vi kan byde dig velkommen til her på Vesterled. Her får du nemlig den familievenlige og eftertragtede kombination mellem en klassisk, gedigen og særdeles rummelig villa og en god beliggenhed med masser af vanlig villakvartercharme i Viborgs vestby. Et roligt og børnevenligt kvarter, der byder på bl.a. VFF’s træningsanlæg, Vestbadet, en aktiv kirke, skole og dagtilbud samt bekvem afstand til centrum.  
 
Villaen er opført i 1978 i ét plan, og de i alt 215 boligkvadratmeter er løbende opdateret og byder på kvaliteter som f.eks. stort og hyggeligt alrum med plads til den store familie, stor vinkelstue med brændeovn og store vinduespartier, velindrettet forældreafdeling med eget badeværelse og walk in-closet samt en funktionel kælder under garagen.  
 
Allerede ved ankomsten til villaen på hjørnegrunden vil du sikkert bemærke, at dette er et hjem, der er passet og plejet, og både villa og haveanlæg fremstår velholdt og præsentabelt. Samtidig er villaen løbende opdateret med bl.a. køkken og bad. Du kan derfor flytte direkte ind uden at skulle lave andre justeringer end dit eget personlige præg med f.eks. farver på væggene og møblering.  
 
Du træder ind i en rummelig entré, hvorfra der er adgang til et badeværelse med bruser og toilet samt til to værelser. Entréen leder dig ind i villaens store fællesrum, da overflødige vægge er fjernet, så stue, spisestue og køkken flyder sammen i ét stort, lyst rum med masser af dagslys og forbindelse med haven gennem de store vinduespartier og udgange til terrasse. Bemærk også de hyggelige elementer som en buet karnap, brændeovn og lyse parketgulve.  
 
I forlængelse af alrummet finder du en forældreafdeling med soveværelse, walk in-closet, eget badeværelse med bruser og toilet samt udgang til overdækket terrasse.  
 
Fra køkkenet er der adgang til bryggers med vaskefaciliteter, opbevaringsplads og praktisk indgang fra indkørslen.  
 
Villaen byder også på en garage med depotrum og nedgang til funktionel kælder med to disponible rum, der f.eks. kan anvendes som aktivitetsrum, fitnessrum, vinkælder, hjemmebiograf etc.  
 
Ude venter en velanlagt og hyggelig have, hvor du kan gå på sommerfuglevandring i havens mange kroge eller slå dig ned på én af de hyggelige terrasser eller under det brede tagudhæng, som det valmede tag skaber.  
 
Lad Wulff & Partnere vise dig denne rummelige og præsentable villa i det venlige vesten.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET