St. Sct. Hans Gade 2, 1. TV, Viborg, 8800 Viborg

Historisk og fremtrædende lejemål på Nytorv

Nærværende lejemål er beliggende på St. Sct. hans gade, centralt i Viborg. Ejendommen har facade ud til Nytorv, som på det seneste er blevet et omdrejningspunkt for meget aktivitet. På Nytorv finder man bl.a. flere cafeer og restauranter.
 
Opført i år 1757

Der er adgang til kontorlejemålet fra gården, hvor du ankommer til en flot hall med højt til loftet, klassiske paneler og rosetter. 
Fra lokalerne, på 1 sal, har du udsigt over Nytorv og videre til Viborgs gågader.
Lejemålet andrager 129m2 og indeholder køkken, 2 badeværelser, 2 kontorer og et mødelokale. På begge kontorer er der mulighed for at indrette til flere skriveborde. Ydermere kan køkkenet anvendes til større møder. 
 
Historisk ejendom

Amtmandsgården har siden Kong Frederik 6.s tid været byens officielle sted, hvor regenterne har opholdt sig under deres besøg i Viborg. Bygningen og den tilhørende have har været fredet siden 1918.
 
Beliggenhed

lejemålet er i kort afstand til Viborgs Domkirke, gågaden samt søerne. Endvidere er der kort afstand til stadion området, som indeholder fodbold- og håndboldstadion, Biograf, restauranter, tinghallen samt Viborgs nyeste hotel. 
For at komme til lejemålet er der flere gode parkeringspladser i området samt nem tilgang via offentlig transport
 
Lad Wulff & Partnere vise dig et klassisk og yderst velvedligeholdt kontorlejemål med masser af sjæl, gode detaljer og historik.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET