Finlandsvej 1, 8800 Viborg

Toptrimmet 60’er-villa i tidløse toner.

Hvis Finland er ’de tusind søers land’, så kan denne villa på Finlandsvej meget passende kaldes ’de tusinde boligforbedringers mekka’. For her får du en toptrimmet og rummelig 60’er-villa, der er noget af det tætteste, du kommer på en nybygget villa uden at være det. Alt er udskiftet og optimeret i denne villa, hvor du ikke behøver at gå på kompromis mellem at bygge nyt hus og at bo i et veletableret villakvarter.
 
Villaen er beliggende på en let skrånende hjørnegrund på Finlandsvej med masser af luft og lys omkring. Vi er i et roligt og børnevenligt kvarter i Viborgs venlige Vestby tæt på bl.a. velfungerende skole, flere dagtilbud, indkøb, VFF’s træningsanlæg, friluftsbadet Vestbadet og bekvem afstand til centrum. Tæt på finder du også et grønt område med bl.a. fodboldbane, legeplads og hundelegeklub hver morgen for familiernes firbenede medlemmer.
 
Oprindeligt er villaen opført i 1962, men gennemgik i 2016 en totalmodernisering, så stort set kun sokkel, skal og spær fra den originale villa står tilbage i den nu toptrimmede bolig. Alt er opdateret, lige fra træ/alu-vinduer, døre, tag og isolering til lyddæmpende gipslofter, vægge, egeplankegulve, friskluftsanlæg, varmeanlæg og gulvvarme. Det betyder, at I kan flytte direkte ind i en såvel toptrimmet som energioptimeret bolig, der imødekommer de energimæssige krav, til glæde for både miljøet og privatøkonomien.
 
Overalt er der inde såvel som ude et gennemgående minimalistisk, enkelt og lyst udtryk, hvor det rene, hvide spiller sammen med de elegante, mørke nuancer. Den udvendige stilistik med hvidpudsede mure mod det sorte i bl.a. vinduessprosser og -karme, tegltag, træværk og sokkel går igen indenfor med hvide vægge, hvide akustiklofter, lyse egeplankegulve i stuer og værelser og smukke, mørke granitklinker i entré og badeværelser.
 
Villaen er opført i ét plan, som under ombygningen har fået en funktionel planløsning, hvor bl.a. fjernelse af unødvendige vægge og døre samt etablering af loft til kip med ovenlysvinduer i køkken-alrum har skabt en lys og luftig bolig med et minimum af spildplads.
 
Du træder ind i en præsentabel entré, der fordeler til aflukket bryggers med vaskefaciliteter og masser af opbevaringsplads samt et værelse med skabsvæg.
 
Der er fra entréen åben forbindelse til det store køkken-alrum, der udover at være udstyret med alt i hvidevarer, bl.a. diskret emfang integreret i loftet, to ovne og integreret kaffemaskine, udmærker sig ved det skønne vue til åben himmel gennem ovenlysvinduerne, som f.eks. kan nydes fra siddepladserne ved køkkenøen. Fra køkkenet er der desuden udgang til stor, delvist overdækket træterrasse.
 
Et indbygget ildsted skaber en både naturlig og atmosfærefyldt opdeling mellem køkken-alrum og opholdsstuen, der har masser af plads til familiehygge og store glasskydedøre med masser af lys fra og direkte adgang til den sydvendte have.
 
Værelsesafdelingen byder på badeværelse med bruser og toilet, yderligere to værelser, det ene med udgang til haven, samt separat forældreafdeling med garderobe og eget badeværelse med toilet og bruser.
 
Ude venter en nem, lukket have med bl.a. stor træterrasse, der binder inde og ude sammen og bringer haven i spil. Haven er sydvendt, og I kan derfor nyde solen fra morgen til aften. Der er installeret stor markise, der evt. kan tilkøbes. Villaen byder også på dobbeltcarport.
 
Lad Wulff & Partnere vise dig denne toptrimmede 60’er-villa, der er noget af det tætteste, du kommer på en nybygget villa uden at være det. Vi er ejendomsmæglere i Viborg.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET