Broparken 9, st. th., 8800 Viborg

Vil du bo mageligt og centralt?

Er tiden kommet til din første lejlighed? Eller drømmer du om at skifte villaen ud med mageligheden ved en lejlighed? Så kommer du til at bo både mageligt og med alle mulighederne i centrum i denne ejerlighed i den charmerende ejendom i Broparken i centrum af Viborg.
 
 
Broparken er roligt og centralt beliggende med biblioteket som genbo og få meter til indkøb, restauranter, butikker, svømmehal, banegård og byens liv.  
 
Samtidig har du i med lejlighedens 63 kvadratmeter glæden ved at bo med overskuelig plads. Og det kan næsten ikke blive mere mageligt, for trappevasken sørger et rengøringsfirma for. De grønne områder lige uden for døren kan du bare nyde uden at yde, for ejerforeningens vicevært tager sig af at passe, pleje og renholde alle udendørsarealerne.
 
Du træder ind i ejerligheden i en rummelig entré med garderobeskab, som fordeler til lejlighedens rum. Lejligheden rummer et lyst badeværelse med toilet, bruser og skabsarrangement med håndvask. Fra entréen er der også adgang til soveværelset, hvor du får god skabsplads i det integrerede skab. Du får også et veludnyttet køkken med overraskende god køkkenbords- og skabsplads.
 
Måltiderne vil du dog sikkert indtage i den hyggelige stue, hvor du får plads til at indrette dig med både spiseafdeling og sofahjørne. Samtidig har stuen et stort hjørnevindue, der skaber en lys stue med god kontakt mellem inde og ude, og ikke mindst udgang til en vestvendt altan, hvor du rimelig privat kan nyde din aftensmad og udsigten over det grønne område.
 
I kælderen finder du vaske- og tørrerum, depotrum og cykelparkering. Også her varetages rengøring og vedligeholdelse af ejendommens rengøringsfirma og vicevært.
 
Lad Wulff & Partnere, din ejendomsmægler i Viborg, vise dig denne hyggelige ejerlejlighed i Broparken, hvor du kan bo mageligt og centralt.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET