Batum Hedevej 1, Rødding, 8830 Tjele

Slip tøjlerne i naturelskerens hesteparadis med egen sø og skov

I det bugtede landskab ligger denne firlængede landejendom i et højt hævet smørhul med udsigt til egen sø, skov, eng og dal. Selve ejendommen er indbegrebet af bondegårdsidyl, som den ligger dér godt tilbagetrukket fra vejen, helt ugeneret og med skøn udsigt over de naturskønne omgivelser og faciliteter som vildmarksbad, shelter og privat badebro ved den privatejede Vansø. Og når I supplerer idyllen med ridebane, folde og stald med hestebokse er resultatet en sand himmerigsmundfuld for naturelskeren, der drømmer om sit helt eget hesteparadis.
 
Ejendommen er beliggende for enden af en allé i de naturskønne og fredelige omgivelser, som den 2,4 hektar store grund byder på. Der er mulighed for køb af yderligere ca 19 hektar. I er tæt på landsbyen Rødding, hvor I finder indkøb, dagtilbud, skole, foreningsliv m.m. og samtidig kun få kilometer fra Viborgs bygrænse.
 
Ad en port bliver I ført ind på den hyggelige gårdplads, hvor I kan slå jer ned på bænken omkring det høje, gamle træ, der står midt på den grusbelagte gårdsplads i centrum af den firlængede gård. Stuehuset er oprindeligt opført i 1927 og løbende til- og ombygget. Det fremstår i dag som gennemgående opdateret med bl.a. nyere køkken og Genvex-anlæg og tilpasset den moderne families behov og med charmerende detaljer som sprossede vinduer, plankegulve og franske døre – og ikke mindst en unik udsigt over det smukke landskab fra hele huset.
 
Derudover byder ejendommen på tre udbygninger, der kan dateres endnu længere tilbage, og som i dag er indrettet som bl.a. stald med hestebokse, garage med høje spær og en tilhørende lejlighed med eget køkken og badeværelse. Der er derfor også mulighed for en ekstra lejeindtægt.
 
Stueplan byder på en hyggelig entré med brændeovn og trappe til første sal. I fortsætter ind i et rummeligt køkken-alrum med nyere køkken i charmerende stil med hvide fyldningslåger og god plads til både madlavning, spiseplads og familieaktivitet samt udgang til terrasse.
 
Fra køkken-alrummet er der adgang til et stort bryggers med vaskefaciliteter, masser af opbevaringsplads, adgang til badeværelse med bruser og toilet samt udgang til overdækket terrasse.
 
Gennem franske døre træder I fra køkken-alrummet ind i en lys og rummelig stue med udgang til terrasse samt indgang til et stort værelse med skabsvæg.
 
På første sal træder i op i en stor repos med skøn udsigt gennem det store kvistvindue. Et rum, der kan anvendes som f.eks. stue eller kontor, men det er også muligt at opdele det, hvis I ønsker endnu et værelse, udover de tre værelser, der findes på førstesalen. To af værelserne er med loft til kip, synlige loftsbjælker og udgang til overdækket terrasse, hvor I får det fulde udbytte af den unikke udsigt. Førstesalen byder også på et badeværelse med bruser og toilet.
 
Ejendommen er beliggende højt på den 2,4 hektar store grund og byder ud over flere terrasser, nemt haveanlæg, shelter, vildmarksbad og badebro ved Vansø, der er en privatejet sø for lodsejerne, også på folde og ridebane.
 
Lad Wulff & Partnere vise jer denne idylliske landejendom, der er en sand himmerigsmundfuld for naturelskeren, der drømmer om sit helt eget hesteparadis.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET