Teglmarken 143, 8800 Viborg

Toptrimmet familiebolig i den grønne sydby

Hvis du træder ind i denne bolig uden at kende det oprindelige fødselsår, vil du muligvis gætte på, at det er et moderne rækkehus anno 2021. Boligen er dog oprindeligt opført i 1973, men på en måde kan man sige, at den har oplevet en genfødsel i 2021, da boligen netop har gennemgået en totalmodernisering fra yderst til inderst, fra top til tå, så stort set kun den gamle skal og sokkel fra opførelsen i 1973 står tilbage.
 
Set udefra er der blandt andet monteret nyt tag, nye ovenlysvinduer og nye energiruder, og indvendigt er alt udskiftet og fremstår helt nyt, lyst og med en stilren stringens i materialevalg – lige fra gulve, lofter og døre til belysning og inventar i køkken, bad og bryggers. Resultatet er en toptrimmet og yderst rummelig familiebolig i to plan, der vil kunne tilfredsstille den børnerige families behov for plads, komfort og funktionalitet. For en bolig med fem soveværelser og mulighed for at etablere yderligere et værelse vidner om en rummelighed ud over det sædvanlige. At boligen tilmed fremstår i ’nyfødt’ stand, er blot endnu et argument for dens mange kvaliteter.
 
Dertil kan du lægge det grønne uderum, som hører til hver af de rummelige og velbeliggende rækkehusene på Teglmarkens stikveje i den grønne sydby, der blander sig med grønne fællesområder. Kort herfra finder du også naturskønne områder ved Vedsø og Søndersø, og skole og forskellige dagtilbud ligger i kort afstand, lige som cykelstier går direkte til Viborg centrum.
 
Rækkehuset er opført i to plan med fællesarealer i stueplan og den store værelsesafdeling på første sal. Stueplan rummer en entré med indgang til et gæstetoilet samt et værelse, der også kan anvendes som hjemmekontor eller gæsteværelse.
 
I den store stue er alle unødvendige vægge minimeret, og der er skabt et stort leverum med vinkelstue og køkken-alrum i åben forbindelse. I hele rummet er der glasparti langs hele facaden ud mod haven, hvilket skaber masser af dagslys og forbindelse med havens grønne rum og den store træterrasse, som der er udgang til fra stuen.
 
Køkkenet er et slaraffenland for kulinariske sjæle med masser af arbejdsplads og opbevaringsplads i skuffer og skabe, samtidig med at du kan følge med i familiens liv over køkkenøen. Fra køkkenet er der udgang til bryggerset med vaskefaciliteter, opbevaringsplads og praktisk indgang i den travle familiehverdag.
 
Første sal rummer repos med adgang til fire hyggelige værelser med lys og himmelkig gennem store ovenlysvinduer samt to disponible rum, der eventuelt kan slås sammen til endnu et værelse eller anvendes som walk in-closet, kontor etc. Her finder du også det lækre badeværelse med bruser, toilet og masser af lys gennem de store ovenlysvinduer.
 
Til rækkehuset hører også en hyggelig, lukket have med bl.a. en stor træterrasse i hele husets bredde samt gårdrum og terrasse foran huset. Der er dermed mulighed for at nyde solen fra morgen til aften. Der findes også et isoleret udhus, der kan anvendes til hobby, aktiviteter, m.m.
 
Lad Wulff & Partnere vise dig en toptrimmet og yderst rummelig familiebolig i to plan, der vil kunne tilfredsstille den børnerige families behov for plads, komfort og funktionalitet.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET