Skovbrynet 21, 8800 Viborg

Få plads til hele familien på Skovbrynet

Høj beliggenhed, høj kvalitet og høj charme er blot nogle af ingredienserne i opskriften på denne harmoniske villa. På den charmerende villavej Skovbrynet, hvor sø og centrum smelter sammen, finder du denne klassiske og gennemmoderniserede patriciervilla i fire komfortable plan med en overdådighed af såvel plads eksklusiv, klassisk charme.  
 
Her på den skrånende grund, der strækker sig over to matrikler, ligger den smukke, klassiske villa i smørklatten mellem mulighederne i Viborg centrum og med vue gennem kvarterets tage til Søndersøs vandspejl og de grønne, rekreative områder ved Sønæs, hvor børnene, hunden eller bentøjet kan luftes.  
 
Byggeåret er 1920, men villaen er løbende holdt ajour, og i 2019 har villaens i alt fire plan været igennem en gennemgribende modernisering. Villaen fremstår derfor i dag opdateret og i en harmonisk og stringent stil, der balancerer mellem moderne komfort og patricierstil. Du får således klassiske detaljer som for eksempel mansardtag, store sprossede vinduer, stuklister, udskårne karme og lyse plankegulve såvel som komfortable elementer med et ensartet stilmæssigt udtryk, kvalitetsmaterialer overalt, lækkert køkken-alrum, en gennemrenoveret kælder i boligstandard og i niveau med haven, en udnyttet tagetage og carport til tre biler.  
 
Villaen snyder egentlig lidt ved første øjekast set fra vejen. Ikke i forhold til kvalitet, æstetik og komfort, men nærmere i forhold til den rummelighed og de muligheder, som villaen byder på. I stueplan træder du ind i en præsentabel entré med trappe til første sal og kælder og træder videre ind i en gang, der fordeler til resten af stueplan. Her finder du et stort, lækkert badeværelse, stor opholdsstue med charmerende karnap med udsigt til skovareal samt stort køkken-alrum, der byder på køkken fra Invita med blandt andet hvide elementer, køkken-ø, hvidevarer fra Miele, for eksempel integreret kaffemaskine, og vandhane med Quooker. I alrummet har I plads til at indrette jer med stor spisestue med god plads, og fra både spisestue og køkken er der udgang til altaner med udsigt over den solfyldte have.  
 
På første sal fornemmer I glæden ved villaens mansardtag, da denne tagkonstruktion giver større rummelighed uden skråvægge. Førstesalen rummer repos og gang, der fordeler til toilet og fire værelser, to af værelserne med udgang til altan med skøn udsigt til Søndersø gennem kvarterets tage. Fra det ene værelser leder en trappe op til et stort loftsrum i samme stand som den øvrige bolig, som kan anvendes som eksempelvis kontor, gæsteværelse, aktivitetsrum eller teenagerum.  
 
Nederst finder I en høj kælder i boligstandard med gulvvarme og masser af anvendelsesmuligheder. Kælderen byder på vaskerum, badeværelse med toilet og bruser samt tre disponible rum, to med udgang til haven. Kælderen har dermed det perfekte fundament til at fungere som teenage- eller gæsteafdeling og er også oplagt som kontor eller lokaler til for eksempel behandlerpraksis.  
 
Villaen er beliggende på en grund, der går helt ned til Sønder Allé, hvor der er opført en carport med plads til tre biler. Du får naturligvis også parkeringsmuligheder lige uden for villaen på Skovbrynet. Villaen er omkranset af en hyggelig, nem og lukket have med flisebelagt og delvist overdækket terrasse og muret, isoleret udhus i samme stil som villaen, som både kan anvendes som depot, redskabsrum eller anneks.  
 
Lad Wulff & Partnere, din ejendomsmægler i Viborg, vise dig denne klassiske og gennemmoderniserede patriciervilla i fire komfortable plan med en overdådighed af såvel plads og eksklusiv, klassisk charme samt en sø- og bynær placering på Skovbrynet.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

ANDRE KUNDER HAR OGSÅ SET